Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Abraham pop huren

Is er iemand in jouw omgeving 50  jaar oud geworden? Dan is het natuurlijk grappig om een Abraham pop te huren en die in de tuin te zetten. Zo kan de hele buurt zien dat diegene 50 jaar oud is geworden en dus wat te vieren heeft. Dat draagt natuurlijk wel bij aan het gevoel van jarig zijn. Je hoeft daarom niet per se een opblaaspop te huren bij 50 jaar. Het is ook leuk om te doen als iemand bijvoorbeeld 40, 60 of 65 is geworden bijvoorbeeld. Wij kunnen namelijk het bordje met de leeftijd gewoon voor je aanpassen.

Meer Minder

Abraham met stok 3,5 meter

Abraham met stok 3,5 meter
2 dagen
1 dag

Geen borg

Je betaalt bij ons geen borg voor de levering van een Abraham pop. Wij vertrouwen erop dat je normaal met de spullen omgaat en ze netjes weer terug brengt. Wij leveren de opblaaspop met scheerlijnen, haringen en een grondzeil om de pop te beschermen tegen wind en scherpe delen op de grond.

Weekend voordeel

Wij leveren alleen doordeweeks en op zaterdag. Wanneer je hem dus op zondag wil opzetten, dan zorgen we ervoor dat jij op vrijdag of zaterdag al de Abraham pop in huis hebt. Zo weet je dus zeker dat je hem ook in het weekend op tijd in huis hebt om op te zetten. Hier brengen wij geen extra kosten voor in rekening. Service van Daniek noemen we dat.

Verschillende modellen

Iedereen is anders en dus past er ook bij iedereen een ander soort Abraham pop. Wij leveren verschillende Abraham poppen en dus ook Abraham 50 jaar humor. Of iemand het nu zelf heel grappig vindt of gewoon om iemand voor gek te zetten voor de hele buurt. Een originele Abraham pop doet het altijd goed.

Goedkope bezorging

Een Abraham pop bezorgen kan bij ons heel goedkoop. Wij leveren in kisten via PostNL en die kunnen wij al voor €14,- laten bezorgen en retourneren. Dit is stukken goedkoper dan de rest. Daarnaast geven wij ook flinke korting wanneer je een Abraham pop voor meerdere dagen huurt.

Wat leveren wij bij de opblaaspop Abraham?

  • Het bestelde model pop
  • Blower
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Grondzeil
  • Instructie opzetten
  • Instructie retourneren (alleen bij verzending)
  • Retourbenodigdheden (alleen bij verzending)
Wat leveren wij bij de opblaaspop Abraham?
UITSTEKEND
31 recensies op
Wiep ten Tusscher
Wiep ten Tusscher
2023-01-08
Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeestje weten te organiseren met behulp van de lasergame guns! Goede en snelle service en duidelijke speluitleg en handleiding!!
Harmke Klunder
Harmke Klunder
2023-01-07
Weer een geweldig verjaardagsfeestje gehad voor jong en oud, met de silent disco set. De set was ruim optijd geleverd en goede kwaliteit, ik ga de volgende keer weer de set bij Daniek huren!
Sam Hilhorst
Sam Hilhorst
2023-01-03
Voor oud en nieuw hebben wij een silent disco set gehuurd, inclusief vijf discolampen. Het geluid was goed, op de koptelefoons was het ontvangst vanuit de zenders perfect en de lampen zorgden voor een mooie atmosfeer. Wilt u een avondje genieten zonder geluidsoverlast, dan is dit de ultieme uitkomst!
Matthijs Bakker
Matthijs Bakker
2023-01-02
Wat een supergoed geregelde organisator, Daniek heeft het tot in de puntjes voor je geregeld. Op oudejaarsavond 8 lasergame sets geboekt en aangezien de post altijd druk is kregen wij de set op derde kerstdag al binnen. Ondanks de regen en de wind (dus de rookmachines niet kunnen gebruiken helaas) hebben de 16 kids (roulatie) het tussen de buien door ontzettend leuk gehad. Het is echt allemaal tot in de puntjes geregeld, van de beschrijvingen tot de diploma’s en de retouretiketten en de reserve guns en batterijen. Zeker tot de volgende keer!
Zoë den Boer
Zoë den Boer
2023-01-01
Silent disco gehuurd tijdens oud & nieuw. Was echt helemaal top!! Wordt op tijd geleverd en is netjes verpakt met een duidelijke uitleg erbij. Door de silent disco is onze avond echt top geweest. Ga hier zeker nog een keer gebruik van maken!!!
Willem Gockel
Willem Gockel
2023-01-01
Top oud en nieuw feest met de buren! Koptelefoons waren ruim op tijd en een goede handleiding.
A punt
A punt
2022-12-19
Super leuk geweest, top avondje met de lasergameset van jullie! Echt een aanrader. Familie Punt/Slingerland.
Bart Smulders
Bart Smulders
2022-12-16
Goede spullen en een prettige service!
Jan Jaspar
Jan Jaspar
2022-12-09
Top service, alles op tijd geleverd en super goed materiaal! Echt top!

Waarom een Abraham pop huren?

Een vijftigste verjaardag is iets wat gevierd mag worden. Vaak komen families en vriendengroepen dan ook langs om een Abraham in de tuin zetten om iedereen te laten weten dat iemand ‘Abraham gezien heeft’. Vaak plaatsen mensen er ook nog een ludiek tekstje bij. Je kunt natuurlijk je eigen pop maken door bijvoorbeeld een overall met stro te vullen, maar wanneer je echt op wil vallen, huur je een grote opblaasbare Abraham pop

Abraham pop huren met lage verzendkosten

Naast de kosten voor stroom heb je ook de kosten voor het huren van de opblaaspop. Die kosten worden per dag lager naarmate je langer huurt. Het grote voordeel van een Abraham pop huren bij HuurbijDaniek.nl is dat we heel goedkoop zijn qua verzending. Wij kunnen de kist met de opblaaspop Abraham al voor €14,- verzenden naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Zo hoef je dus nooit ver te rijden voor een Abraham pop en bespaar je ook nog eens flink ten opzichte van de verzending van andere aanbieders!

Bezorging van de Abraham pop

Wanneer je een Abraham pop huurt, dan wil je daar natuurlijk niet teveel moeite voor doen. We begrijpen dat je niet twee keer op en neer wil rijden door het hele land om zo’n ding op te halen en te laten bezorgen. Daarom leveren wij standaard via een PostNL-punt. Dan kun je bij het boodschappen doen meteen de Abraham pop meenemen. De box waarin wij leveren is zo groot als twee bierkratjes naast elkaar. Hij past dus gewoon in de kofferbak van je auto.

Huur je opblaaspop Abraham bij Daniek!

Wanneer er iemand 50 jaar wordt, dan huur je dus een Abraham pop via HuurbijDaniek.nl. Wij hebben een breed aanbod aan Abraham poppen en verzenden ze naar je lokale PostNL-punt. Je hebt een complete set waardoor je niks anders nodig hebt om een Abraham in de tuin te zetten bij een jarige. Zo verras je dus zonder al te veel moeite en geld een vriend of familielid voor zijn 50ste verjaardag!

Over Abraham zetten

Waarom zet je bij 50 jaar een Abraham in de tuin?

De Abraham opblaaspop die je nu vaak bij een kersverse 50-plusser in de tuin ziet staan gaat terug tot het oude testament van de Bijbel. Daarin wordt gesproken over aartsvader Abraham die 175 jaar oud zijn geworden. Ook zijn vrouw Sarah werd heel oud, daar komt de vrouwelijke variant van deze traditie vandaan. In het oude testament hebben ze het erover dat je Abraham pas gezien kunt hebben als je 50 jaar of ouder bent. Dan heb je dus pas “Abraham gezien”. Eerder gaven mensen de jarige een versierd brood of een taart in de vorm van een oude wijze man.

Waarom kiezen mensen voor een opblaasbare Abraham pop?

Bij de verjaardag van Prins Bernhard in 1961 werd hij verrast met een Abraham Pop in de tuin. Deze verrassing wordt sindsdien massaal nagedaan om vrienden en familie die 50 worden te verrassen en in het zonnetje te zetten. Dit is gegaan van een pop die gemaakt is van bijvoorbeeld een overall gevuld met stro tot een Abraham in de vorm van een opblaaspop van tot wel 4 meter hoog!

Bij welke leeftijden zet je een Abraham in de tuin?

Van oudsher zet je een Abraham in de tuin wanneer iemand 50 wordt. Maar tegenwoordig wordt dit ook steeds vaker gedaan bij andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan iemand die met pensioen mag of bij een bruidspaar dat 40 of 50 jaar getrouwd is. Dan kun je een Abraham met een Sarah pop in de tuin zetten bijvoorbeeld.

Reserveren, bezorging en retour

Wat kost de bezorging en retour?

Je kunt bij ons de pop afhalen, maar we kunnen de abraham pop ook laten bezorgen of zelf bezorgen. Via PostNL is vrijwel altijd de goedkoopste optie. Dan sturen wij de pop op via de post en die kun je vervolgens afhalen bij een pakketpunt. Daar lever je hem ook weer in, wanneer je hem terugstuurt. De retourinstructies zijn altijd inbegrepen bij de Abraham pop. Dit kost €14,- voor verzending én retour samen. Wanneer je het door HuurbijDaniek laat bezorgen en ophalen is de prijs afhankelijk van de reistijd en -afstand vanuit Woubrugge, Zuid-Holland.

Hoe reserveer ik een Abraham pop?

Een Abraham pop reserveren is heel eenvoudig. Ten eerste selecteer je de Abraham pop die jij wil reserveren voor je feest of als verrassing voor de jarige. Daarna selecteer je de datum waarop je hem in huis wil hebben en wanneer je hem weer retour stuurt. Wanneer hij nog vrij is dan kun je hem voor die data reserveren. Wanneer je gewoon wil weten wat de opties zijn voor een bepaalde datum, dan kun je ook even contact opnemen via 085-0600996.

Hoe lang kan ik een Abraham pop huren?

Zo lang je wil in principe. Bij een Abraham pop huren selecteer je dus de data waarop je hem wil ontvangen en wanneer je hem weer retourneert. Voor de duur van de huur maken we uiteindelijk een prijs op. Je betaalt voor de eerste dag een vol tarief, daarna wordt iedere extra dag die je huurt steeds goedkoper.

Over de opblaaspoppen

Hoeveel ruimte neemt een Abraham pop in beslag?

Een Abraham pop zet je meestal in de tuin neer. Deze opblaaspoppen zijn namelijk zo’n 2.5 tot 4 meter hoog. Bij een groter pand zou je er eventueel voor kunnen kiezen om ze binnen neer te zetten. De oppervlakte van een Abraham pop is rond ongeveer 1 tot anderhalve meter. Zo past een Abraham pop bij iedere 50ste verjaardag wel in de tuin of zelfs op het balkon als je hem goed vast zet.

Hoe zet je de Abraham pop op?

Wanneer je bij ons een Abraham pop huurt, dan krijg je een kist waar alles in zit wat je nodig hebt. Wij leveren de pop, maar natuurlijk ook de blower, een grondzeil en haringen om de scheerlijnen mee vast te zetten. Jij haalt de Abraham pop uit de kist en vouwt hem uit. Vervolgens vind je vanzelf de slurf die je kunt aansluiten op de blower. Deze slang trek je over te tuit van de blower heen en je sluit dat goed af. Vervolgens is het een kwestie van de blower op het stopcontact aansluiten, aanzetten en blazen maar. Vaak moet je de Abraham pop even helpen met overeind komen, maar wanneer je de scheerlijnen vast zet in de grond dan blijft hij uit zichzelf staan.

Hoe lang duurt het opzetten van de opblaaspop?

Ongeveer 5 tot 10 minuten. Je sluit de blower aan. Koppelt die aan de pop, je vouwt de pop uit en blazen maar. Binnen 2 minuten is de pop helemaal opgeblazen, daarna is het een kwestie van de boel goed vastzetten zodat je zeker weet dat de Abraham fier overeind blijft staan.

Overige vragen

Welke Abraham opblaaspop kan ik huren?

Wanneer iemand 50 jaar wordt dan wil je diegene natuurlijk verrassen met een Abraham. Nu kun je die natuurlijk zelf maken, maar je kunt ook voor een grote opblaasbare pop gaan. Dat kan een standaard Abraham pop zijn, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een grappige Abraham pop zoals de ‘ouwe lul’ Abraham pop in de vorm van… Ja, je raad het wel hè? Hilariteit in de buurt gegarandeerd.

Hoeveel stroom kost een Abraham pop huren?

Wanneer de Abraham pop eenmaal staat, dan moet je hem wel lucht blijven geven om overeind te blijven. Die blower moet je dus aan laten staan. Het valt reuze mee hoeveel geluid de blower maakt als hij buiten staat, maar hij kost wel stroom. De blower verbruikt zo’n 300 tot 450 watt en kost dus zo’n €2,- a €3,- per dag aan stroom. Wel zo netjes om dat er even bij te zeggen wanneer je de blower bij de buurman op het stopcontact aansluit voor een week.

Kan ik de Abraham pop ook combineren met andere huurobjecten?

Zeker! Wanneer iemand 50 wordt kun je dat natuurlijk ook vieren met een silent disco. Deze bieden we ook aan en die kun je uiteraard ook huren bij Daniek!