Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Abraham pop met rollator 4 meter

1e dag €
Iedere extra dag: €10

Duidelijker dan met een rollator kun je niet maken dat iemand een dagje ouder wordt. Wanneer je dus iemand wilt plagen op zijn 50ste verjaardag of wanneer iemand daadwerkelijk ouder is geworden, kun je het beste voor deze Abraham pop kiezen. We verhuren de Abraham pop met rollator vaak voor een 50ste verjaardag, maar soms ook bij hogere leeftijden. Hiervoor hebben we een bordje 50, maar ook andere leeftijdsborden kunnen gratis worden meegeleverd bij de Abraham pop. Selecteer de gewenste pvc-doek in de vorm van een verkeersbord die wij mee mogen leveren.

Wij leveren de pop als complete set met blower en scheerlijnen in een kist ter grootte van ongeveer twee bierkratjes. Hierin zit alles wat je nodig hebt. Soms heb je nog een haspel nodig wanneer je geen stroompunt vlak bij de blower hebt. Verder zit alles erin. In de kist zit ook een duidelijke instructie voor het opzetten zodat er eigenlijk niets mis kan gaan wanneer je iemand wilt verrassen voor zijn verjaardag of om een andere reden. Jij selecteert de data waarop je wilt huren en wij zorgen ervoor dat de pop er tijdig is.

De pop is zo’n 4 meter hoog en neemt 2 bij 2,5 meter in beslag in de voortuin of op een bedrijfsterrein. Dit is net iets groter dan de meeste poppen die we verhuren. Zo is deze waarschijnlijk niet geschikt om op een balkon te plaatsen. Houd daar dus rekening mee.

In de kist

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen (zitten al aan de pop)
  • Pinnen om de lijnen te verankeren
  • Instructieblad opblaaspop
  • “Verkeersbord” naar keuze (pvc-doek)
  • Retouretiket in geval van bezorging

Specificaties

Hoogte opblaaspop

4 meter

Breedte opblaaspop

2,5 meter

Oppervlakte pop

± 2 x 2,5m

Stroombehoefte

450 watt (230v)

Gewicht complete set

Afmetingen kist

± 10kg

60cm x 40cm x 40cm