Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Abraham met stok 3,5 meter

1e dag €
Iedere extra dag: €10

Is er iemand in jouw omgeving 50 geworden of heeft hij een andere heugelijke leeftijd bereikt? Dan kun je via HuurbijDaniek een Abraham pop huren! Het grote voordeel is dat je via Daniek gewoon de pop kunt laten bezorgen bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Dat scheelt de moeite van afhalen of thuis blijven voor de levering en het scheelt natuurlijk geld. De pop is 3,5 meter hoog en je blaast hem in no-time op.

Hoe werkt het afhalen en retourneren?

Je selecteert de data waarvoor je de Abraham pop wilt huren. Wij leveren de dag voordat de huur ingaat de pop bij een pakketpunt naar jouw keuze. De dag na de huur lever je de pop weer af bij hetzelfde pakketpunt. Je kunt er ook voor kiezen om de Abraham pop af te halen in Woubrugge of om hem door ons te laten bezorgen. De retour gaat in dat geval in overleg.

Wat leveren jullie allemaal bij de Abraham pop met stok?

Onze opblaasbare Abraham pop past makkelijk in de box waar hij in geleverd wordt. Daarnaast zit er een blower in de box om hem op te blazen en leveren wij een grondzeil mee en een set haringen waarmee je de spanlijnen van de Abraham pop kunt vastzetten in de grond. Tenslotte vind je in de box ook nog een instructie voor het opzetten en opruimen van de pop en een retourinstructie.

Hoe lang duurt het opzetten van de Abraham pop met stok?

De pop is eenvoudig op te zetten en er wordt een instructie meegeleverd. Het uitpakken en aansluiten op de blower duurt zo'n 2 minuten en het opblazen duurt ook. De blower is geschikt voor 220-230 volt. Hij verbruikt zo'n 330 tot 450 watt. Dat betekent dat hij voor 24 uur zo'n twee tot drie euro aan stroom kost. Wel zo netjes om erbij te vertellen of je de stroom van de jarige mag gebruiken.

Hoeveel dagen kan ik de Abraham pop 3,5 meter huren?

Zo lang als je wilt. Selecteer de data waarop je de pop nodig hebt en wij leveren de pop een dag van tevoren en de dag nadat de huur is afgelopen stuur je hem weer retour. Zo eenvoudig is dat.

In de kist

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen (zitten al aan de pop)
  • Pinnen om de lijnen te verankeren
  • Instructieblad opblaaspop
  • “Verkeersbord” naar keuze (pvc-doek)
  • Retouretiket in geval van bezorging

Specificaties

Hoogte opblaaspop

3,5 meter

Breedte opblaaspop

2,5 meter

Oppervlakte pop

± 1 x 1m

Stroombehoefte

450 watt (230v)

Gewicht complete set

Afmetingen kist

± 10kg

60cm x 40cm x 40cm