Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Abraham pop cartoon 3,2 meter

1e dag €
Iedere extra dag: €10

Waar denk jij aan bij een Abraham? Waarschijnlijk aan een man met een lange grijze baard en wanneer je weet waar de Smurfenhuisjes staan, denk je waarschijnlijk ook aan een bolhoedje. Bij Abraham denken veel mensen namelijk ook aan Pierre Kartner die als Vader Abraham een groot succes maakte met allerlei Nederlandstalige nummers. Wij bieden een Abraham pop die wel heel veel op deze artiest lijkt, maar de meesten zien er een cartoonfiguur Abraham in. Ideaal om te huren wanneer iemand 50 jaar is geworden, maar ook voor bijvoorbeeld een Hollandse avond. Via HuurbijDaniek kun je eenvoudig een pop naar jouw keuze reserveren tegen een redelijke prijs. Zo kun je dus gemakkelijk iemand verrassen voor zijn verjaardag of heb je een goede eyecatcher voor jouw bedrijf.

De traditie is in Nederland dat je een Abraham pop bij iemand in de voortuin zet wanneer diegene 50 jaar wordt, omdat de legende luidt dat je dan Abraham te zien krijgt. Eerder was dit gewoon een broodpop en later een gevulde overall met een masker, maar tegenwoordig zie je steeds vaker grote opblaaspoppen van een meter of 3 hoog. Dat doet men bij 50ste verjaardagen, maar ook steeds vaker bij andere verjaardagen of jubilea. Wij kunnen dan ook de pop leveren met een 50 bord of een bord met een ander getal, deze kun je eenvoudig selecteren op deze pagina bij het compleet maken van je reservering.

Of je de opblaaspop ‘Cartoon’ nu wilt reserveren voor een bruiloft, een feest of gewoon als verrassing voor iemands verjaardag. Het enige wat je hoeft te doen is de data waarop je wilt huren selecteren en vervolgens welk bord je erbij wilt. Deze leveren we gratis mee bij de opblaaspop. Verder hoef je alleen nog de pop op te zetten. Daarvoor voegen we een duidelijke instructie bij in de kist. Zo kan er dus niets meer mis gaan.

In de kist

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen (zitten al aan de pop)
  • Pinnen om de lijnen te verankeren
  • Instructieblad opblaaspop
  • “Verkeersbord” naar keuze (pvc-doek)
  • Retouretiket in geval van bezorging

Specificaties

Hoogte opblaaspop

3,2 meter

Breedte opblaaspop

1,4 meter

Oppervlakte pop

± 1 x 1m

Stroombehoefte

450 watt (230v)

Gewicht complete set

Afmetingen kist

± 10kg

60cm x 40cm x 40cm