Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Abraham pop ‘ouwe lul’ 3,5 meter

1e dag €
Iedere extra dag: €10

We weten niet of mensen gewoon ergens voor moeten compenseren of dat het hart er gewoon vol van is, maar onze Abraham pop ‘ouwe lul’ is één van de meest verhuurde Abraham poppen. Dat heeft er ook mee te maken dat hij inzetbaar is voor allerlei gelegenheden. Je kunt hem natuurlijk huren om een jarige of een jubilaris eens letterlijk en figuurlijk voor lul te zetten, maar het is natuurlijk ook een hele goede blikvanger voor bijvoorbeeld een bedrijf. Of het goede publiciteit is voor jouw bedrijf mag je zelf bepalen, maar opvallen zul je zeker.

De pop is een opblaasbare lul van 3.5 meter hoog en zo’n 1,5 meter bij 1,5 meter breed. Maar het gaat natuurlijk niet om hoe groot hij is, het gaat om wat je ermee kunt. Dat is voornamelijk iemand trakteren op een leuke, grappige en originele verrassing. Het originele idee was om deze pop te verhuren voor het geval dat een man 50 werd, maar gek genoeg verhuren we deze pop ook vaak als verrassing voor een vrouw en hebben ook al verschillende bedrijven interesse getoond. Ook daar doen wij zaken mee.

De opblaaspop mag dan wel gemaakt zijn voor mannen van 50, maar hij komt nog met gemak overeind. Je pakt de stekker van de blower, je steekt hem in het stopcontact en in een paar seconden staat hij. Vervolgens kun je de blower gewoon zijn gang laten gaan. Het grote verschil is dat deze lul niet na een paar minuten leeg is, zolang de blower eraan zit. Daarna hoef je alleen nog even de scheerlijnen vast te zetten om de pop in bedwang te houden. Kom je er niet uit? Dan kun je de instructies lezen of contact met ons opnemen, wij weten er wel raad mee. Met deze Abraham pop schiet je dus altijd raak!

In de kist

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen (zitten al aan de pop)
  • Pinnen om de lijnen te verankeren
  • Instructieblad opblaaspop
  • “Verkeersbord” naar keuze (pvc-doek)
  • Vlagdoek “ouwe lul”
  • Retouretiket in geval van bezorging

Specificaties

Hoogte opblaaspop

3,5 meter

Breedte opblaaspop

1,5 meter

Oppervlakte pop

± 1,5 x 1,5m

Stroombehoefte

450 watt (230v)

Gewicht complete set

Afmetingen kist

± 10kg

60cm x 40cm x 40cm