Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Archery tag huren

Archery Tag is een groepsactiviteit voor iedereen die van avontuur houdt. De pijl-en-boogspellen zijn gegarandeerd een succes!

Archery Tag is een soort trefbal, alleen dan met pijl en boog. Het is een actief spel en dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook super veilig. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen die je binnen maar ook buiten kan spelen. Welk spel geschikt is, hangt af van de grootte en wensen van de groep.

Meer Minder
Archery tag huren

Archery tag huren

Set van 1 boog, 1 masker en 2 pijlen
Extra pijlen
Extra diploma's
2 dagen
1 dag
Tot een onbeperkt aantal te huren

Tot een onbeperkt aantal te huren

Bij Hurenbijdaniek kun je jouw archery tag feestje of uitje organiseren. Dit betekent dat je het volledig zelf kunt vormgeven. Zo bepaal jij hoeveel archery tag pijlen en bogen je huurt. En dat niet alleen, je kunt er ook jouw gewenste attributen bij bestellen. Denk hierbij aan een rookmachine, lichtenset of camouflagenetten.

Veiligheid voor iedereen

Veiligheid voor iedereen

Door bij ons een archery tag set te huren weet je gegarandeerd dat het spel veilig is voor iedereen. Wij checken namelijk vooraf of alle archery tag pijlen en bogen in goede staat zijn en leveren gezichtsmaskers. Jij hoeft alleen nog maar een spelleider te regelen die alles uitlegt en toezicht houdt. Hoe handig is dat!

Certificaten als herinnering

Certificaten als herinnering

In onze archery tag set zit een certificaat voor elke speler die heeft meegedaan. Zo zullen zij de geweldige archery tag game nooit vergeten. En vooral kinderen vinden het fijn om een beloning te krijgen na een inspannende activiteit. Dat geeft een stukje waardering naar ze toe en zo kunnen ze het ook aan familie en vrienden laten zien.

Meerdere activiteiten in één

Meerdere activiteiten in één

Je kunt natuurlijk kiezen om alleen een pijl en boog set te huren, maar wij hebben nog veel meer keuze. Daardoor kun je meerdere activiteiten tegelijkertijd op één locatie organiseren. Denk aan lasergamen of bubbel voetbal. Ideaal bij een grote groep. Bovendien kun je archery tag spelen zoals jij wilt, met of zonder target.

Profiteren van meerdere voordelen

Profiteren van meerdere voordelen

Ga je bij ons een archery tag huren? Dan heb je altijd mooi weer garantie, als bijvoorbeeld de weersverwachtingen plotseling slecht zijn. Tot 48 uur voor de geplande activiteit kun jij de archery tag set kosteloos annuleren. Tevens betaal je geen borg en heb je extra voordeel in het weekend. Huur je de set op zaterdag, dan krijg je zondag er kosteloos bij.

Archery tag spelvormen

Archery tag spelvormen

Je kunt archery tag afwisselen door korte rondes in verschillende spelvormen te spelen. Denk aan:
– Archery tag trefbal
– The Hunger Game
– Team Deathmatch
– Hollandse Leeuwen

Verder kun je net als lasergamen ‘Last man standing’ en ‘Capture the Flag’ spelen. Deze speel je in principe hetzelfde, alleen dan met pijl en boog die je bij ons kunt huren.

Wat wordt er geleverd bij een archery tag set?

 • Pijlen en bogen (het aantal dat jij reserveert)
 • Teamlintjes
 • Gezichtsmaskers
 • Diploma’s voor iedere speler
 • Speluitleg van archery tag met spelvormen
 • Retouretiket en -uitleg bij verzending
 • Extra attributen (indien je deze huurt)
Wat wordt er geleverd bij een archery tag set?
UITSTEKEND
31 recensies op
Wiep ten Tusscher
Wiep ten Tusscher
2023-01-08
Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeestje weten te organiseren met behulp van de lasergame guns! Goede en snelle service en duidelijke speluitleg en handleiding!!
Harmke Klunder
Harmke Klunder
2023-01-07
Weer een geweldig verjaardagsfeestje gehad voor jong en oud, met de silent disco set. De set was ruim optijd geleverd en goede kwaliteit, ik ga de volgende keer weer de set bij Daniek huren!
Sam Hilhorst
Sam Hilhorst
2023-01-03
Voor oud en nieuw hebben wij een silent disco set gehuurd, inclusief vijf discolampen. Het geluid was goed, op de koptelefoons was het ontvangst vanuit de zenders perfect en de lampen zorgden voor een mooie atmosfeer. Wilt u een avondje genieten zonder geluidsoverlast, dan is dit de ultieme uitkomst!
Matthijs Bakker
Matthijs Bakker
2023-01-02
Wat een supergoed geregelde organisator, Daniek heeft het tot in de puntjes voor je geregeld. Op oudejaarsavond 8 lasergame sets geboekt en aangezien de post altijd druk is kregen wij de set op derde kerstdag al binnen. Ondanks de regen en de wind (dus de rookmachines niet kunnen gebruiken helaas) hebben de 16 kids (roulatie) het tussen de buien door ontzettend leuk gehad. Het is echt allemaal tot in de puntjes geregeld, van de beschrijvingen tot de diploma’s en de retouretiketten en de reserve guns en batterijen. Zeker tot de volgende keer!
Zoë den Boer
Zoë den Boer
2023-01-01
Silent disco gehuurd tijdens oud & nieuw. Was echt helemaal top!! Wordt op tijd geleverd en is netjes verpakt met een duidelijke uitleg erbij. Door de silent disco is onze avond echt top geweest. Ga hier zeker nog een keer gebruik van maken!!!
Willem Gockel
Willem Gockel
2023-01-01
Top oud en nieuw feest met de buren! Koptelefoons waren ruim op tijd en een goede handleiding.
A punt
A punt
2022-12-19
Super leuk geweest, top avondje met de lasergameset van jullie! Echt een aanrader. Familie Punt/Slingerland.
Bart Smulders
Bart Smulders
2022-12-16
Goede spullen en een prettige service!
Jan Jaspar
Jan Jaspar
2022-12-09
Top service, alles op tijd geleverd en super goed materiaal! Echt top!

Ideeën voor archery tag op locatie

Een indoor of outdoor archery tag locatie kan je eenvoudig zelf regelen waar je maar wilt. Wij hebben alvast een aantal speelplekken voor jou op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kunt doen.

Archery tag outdoor:

 • In het bos
 • In een weiland
 • Op een voetbalveld
 • In een park
 • Op het strand

Archery tag indoor:

 • In een sporthal
 • Op kantoor
 • In de school
 • In een grote schuur
 • In de supermarkt

Beleef een geweldig archery tag kinderfeestje of ander uitje. Door bij ons een archery tag set te huren kies je altijd jouw gewenste locatie en organiseer je de coolste archery tag game tegen de laagste prijs. Nieuwsgierig geworden? Lees hier alles over een archery tag op locatie.

De voordelen van een archery tag set

Een archery tag set huren levert vele voordelen op. Zo is het relatief goedkoop als je het vergelijkt met het kopen van een archery tag set. Je krijgt er alles bijgeleverd en de pijlen en bogen worden vooraf gecheckt. Je hoeft alleen nog alles klaar te zetten. Tevens kun je archery tag de hele dag door spelen met een onbeperkt aantal personen. Je kan jouw feestje dus zo te gek maken als jij maar wilt. En dat maakt het zo leuk.

Verder heb je geen stroom nodig op de archery tag locatie. Je kan het dus echt spelen waar jij wilt. De gezichtsmaskers zorgen er voor dat alles veilig verloopt. En in de archery tag set zit ook een uitleg met alle spelvormen en diploma’s. Er wordt jou dus veel uit handen genomen. Het enige wat je nog hoeft te doen is alles klaarzetten en voorbereiden. En vergeet vooral niet een spelleider die toezicht houdt. Zo zal alles goed verlopen.

Over archery tag

Waar moet de speellocatie aan voldoen?

Zorg altijd voor een ruime locatie waar voldoende bewogen kan worden. Tevens is het handig om een vlak speelveld te hebben, zodat je deze goed kunt afbakenen en indelen. Een stroompunt hoeft niet aanwezig te zijn.

Is de archery tag set voor iedereen geschikt?

Zolang het volgens onze richtlijnen gespeeld wordt kunnen zowel jongens als meiden vanaf 8 jaar al meedoen. Maar archery tag hoeft niet persé voor een kinderfeestje, ook voor volwassenen is en blijft het een leuke game. Het is dus voor iedereen geschikt.

Hoelang duurt de archery tag game?

Bij ons kun je onbeperkt spelen. Wij raden alleen wel aan om korte rondes van ongeveer 10 minuten aan te houden door teams af te wisselen. Zo blijft het energiepeil hoog. Het is immers een intensieve activiteit.

Kan het ook in het donker gespeeld worden?

Wij raden dit niet aan, tenzij je een locatie met verlichting regelt. Tevens kun je altijd overwegen om ‘s avonds op een indoor locatie te bubbelvoetballen. Je kunt ook kiezen om wat glow in the dark linten, vesten en voetbal te gebruiken. Deze verhuren wij echter niet.

Over onze archery tag boog en pijlen

Zijn de archery tag pijlen en bogen veilig?

Ja, vanwege de foam-top aan de kop van de archery tag pijlen is het volledig pijnloos. Om archery tag veilig te spelen dienen de spelers alleen wel de bijgeleverde gezichtsmaskers te dragen.

Hoe weet ik hoeveel archery tag pijlen en bogen ik nodig heb?

Ga vooraf na hoeveel mensen er op jouw uitje of feestje aanwezig zullen zijn. Bedenk dan hoeveel teams je wilt maken. Er kunnen immers ook 4 teams gemaakt worden, waarbij de teams elkaar afwisselen. Zo heb je minder archery tag pijlen en bogen nodig.

Tot hoever mag er geschoten worden?

Voor iedere archery tag locatie in Nederland geldt een minimale afstand van 6 meter. De archery tag pijlen kunnen ondanks de zachte punt immers toch met een flinke snelheid aankomen.

Met hoeveel teams kunnen we het spelen?

Archery tag kan met 2 teams gespeeld worden. Er zijn namelijk maar 2 zones in het veld met een safe zone er tussenin. Wel kunnen teams afgewisseld worden. Daardoor kan het met een onbeperkt aantal personen gespeeld worden.

Ontvangen en retourneren

Wanneer krijg ik de archery tag set binnen?

Je ontvangt de archery tag set een dag voor de reserveringsdatum. Zo kun je alles op tijd klaarzetten en eventueel nog oefenen. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Wanneer moeten de archery tag pijlen en bogen retour?

Een dag na de reserveringsdatum dienen de archery tag pijlen en bogen geretourneerd te worden. Een uitzondering is als je op zaterdag huurt. Dan hoef je ze pas op maandag te retourneren.

Komen er nog retourkosten bij?

Nee, je betaalt alleen de verzendkosten van 14 euro. Het retouretiket met de uitleg krijg je bij de zending geleverd.

Huren bij Hurenbijdaniek.nl

Hoelang kan ik de archery tag set huren?

Dit kan voor meerdere dagen. Kijk voor de vrije data in ons reserveringsformulier. Of neem bij twijfel contact met ons op.

Hoelang van tevoren kan ik de box nog annuleren?

Tot 48 uur voor de reserveringsdatum kun je de archery tag set annuleren. Of het nu slecht weer wordt of het archery tag feest niet doorgaat, je hebt er altijd recht op.

Dienen wij zelf voor archery tag bunkers te zorgen?

Ja, deze verhuren wij helaas niet. Wel kun je archery tag bunkers eenvoudig zelf regelen. Denk aan pallets, gekantelde tafels of hooibalen.

Welke attributen kan ik erbij huren?

Om het gaafste archery tag uitje te organiseren kun je extra attributen huren. Hierbij heb je keuze uit rookmachines, een lichtenset van 5 lampen en camouflagenetten.

Hoe werkt een archery tag game?

Bij archery tag kun je over het algemeen jouw eigen spelregels bepalen, maar er zijn wel een aantal richtlijnen. Het doel is altijd dat je als team of individueel het meeste aantal punten behaald. Dit doe je door zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten en zelf zo min mogelijk geraakt te worden. Heeft er iemand met zijn archery tag boog geschoten, dan mag je zijn pijl pakken en daarmee schieten. Je mag 1 pijl tegelijkertijd meenemen, niet meer.

Soms is er ook een archery tag target aanwezig. In dat geval zal je alle schijven uit het archery tag target van de tegenstanders moeten raken en jouw eigen doelwit moeten beschermen. Daarmee kun je dus ook punten behalen. In het midden van het veld is een safe zone. Daar liggen alle pijlen bij de start van archery tag. Deze zone kan alleen betreden worden om een pijl op te rapen, waarbij de speler niet geraakt mag worden.

Hoe werkt een archery tag game?