Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

ARCHERY TAG HUREN

Archery tag is een groepsactiviteit voor iedereen die van avontuur houdt. De pijl-en-boog spellen zijn gegarandeerd een succes!

Archery tag is een soort trefbal, alleen dan met pijl en boog. Het is een actief spel en dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook super veilig. Er zijn verschillende pijl-en-boog spellen die je binnen maar ook buiten kan spelen. Welk spel geschikt is, hangt af van de grootte en wensen van de groep.

Meer Minder
Archery tag huren

Waarom kiezen voor Huurbijdaniek?

 • 24/7 klantenservice
 • Ruime keus aan activiteiten
 • Flexibel en meedenkend team
 • Goede kwaliteit, lage prijs
 • Profiteren van weekendvoordeel

Voordelen van archery tag

 • Zelf de spelregels bepalen
 • Afwisselend, dankzij spelvormen
 • Uitdaging en tactiek
 • Gezond en actief spel

Archery tag huren

Set van 1 boog, 1 masker en 2 pijlen
Extra pijlen
2 dagen
1 dag

TOT EEN ONBEPERKT AANTAL TE HUREN

Bij Huurbijdaniek kun je jouw archery tag feestje of uitje organiseren. Dit betekent dat je het volledig zelf kunt vormgeven. Zo bepaal jij hoeveel archery tag pijlen en bogen je huurt. En dat niet alleen, je kunt er ook jouw gewenste attributen bij bestellen. Denk hierbij aan een rookmachine, discolampen of camouflagenetten.

VEILIGHEID VOOR IEDEREEN

Door bij ons een archery tag set te huren weet je gegarandeerd dat het spel veilig is voor iedereen. Wij checken namelijk vooraf of alle archery tag pijlen en bogen in goede staat zijn en leveren gezichtsmaskers. Jij hoeft alleen nog maar een spelleider te regelen die alles uitlegt en toezicht houdt. Hoe handig is dat!

GEEN OPSLAG NODIG

Als je voor onze archery tag set kiest heb je geen opbergruimte nodig. Archery tag speel je waarschijnlijk toch niet vaak en als je het wel doet, dan is het vaak ook elke keer weer met een ander aantal spelers. Bovendien leveren wij alles wat je maar wilt, ook extra features, zoals bunkers, targets en discolampen.

MEERDERE ACTIVITEITEN IN ÉÉN

Je kunt natuurlijk kiezen om alleen een pijl en boog set te huren, maar wij hebben nog veel meer keuze. Daardoor kun je meerdere activiteiten tegelijkertijd op één locatie organiseren. Denk aan lasergamen of bubbel voetbal. Ideaal bij een grote groep. Bovendien kun je een archery tag spelen zoals jij wilt, met of zonder target.

PROFITEREN VAN MEERDERE VOORDELEN

Ga je bij ons een archery tag huren? Dan heb je altijd mooi weer garantie, als bijvoorbeeld de weersverwachtingen plotseling slecht zijn. Tot 48 uur voor de geplande activiteit kun jij de archery tag set kosteloos annuleren. Tevens betaal je geen borg en heb je extra voordeel in het weekend. Huur je de set op zaterdag, dan krijg je zondag er kosteloos bij.

ARCHERY TAG SPELVORMEN

Je kunt archery tag afwisselen door korte rondes in verschillende spelvormen te spelen. Denk aan:
– Archery tag trefbal
– The Hunger Game
– Team Deathmatch
– Hollandse Leeuwen

Verder kun je net als lasergamen ‘Last man standing’ en ‘Capture the Flag’ spelen. Deze speel je in principe hetzelfde, alleen dan met een pijl en boog die je bij ons kunt huren.

WAT WORDT ER GELEVERD BIJ EEN ARCHERY TAG SET?

 • Pijlen en bogen (het aantal dat jij reserveert)
 • Gezichtsmaskers
 • Speluitleg van archery tag met spelvormen
 • Retouretiket en -uitleg bij verzending
 • Extra attributen (indien je deze huurt)

ANDEREN GEVEN ONS VIJF STERREN

Annekim Geerdes
Annekim Geerdes
2023-07-17
Super makkelijk bestellen, hele snelle bezorgservice en ruim van tevoren. Materiaal in top conditie. Ondanks regenachtig weer toch af en toe tussen de buien door geweldig leuke potjes lasergame kunnen spelen tijdens ons familieweekend. Ik raad dit iedereen aan voor een event!
Janne
Janne
2023-07-11
HurenbijDaniek heeft ontzettend behulpzame klantenservice die mij erg goed heeft geholpen. Heel fijn bedrijf met vriendelijke werknemers! Erg breed assortiment ook dus voor elk feestje wel wat leuks te vinden hier.
wimjan marielle
wimjan marielle
2023-07-03
Wij hebben met onze jeugdvereniging lasergame sets gehuurd, een groot succes! De sets waren ruim op tijd binnen en het was boven verwachting keurig verpakt. Nadat we de sets lastig konden koppelen aan de targets werd direct een informatie filmpje gestuurd en waren ze zelfs in de avond goed bereikbaar. Complimenten aan dit bedrijf
B Van Den B
B Van Den B
2023-06-30
Super leuk. De kinderen in de klas hebben genoten. De meester en juffen nog meer. Bedankt, het was goed geregeld
Hasan Boran
Hasan Boran
2023-06-22
Wij hebben met Panna Knock Out een sportdag georganiseerd en hiervoor de Archery Tag gehuurd. Goede service en erg meedenkend zodat wij alles op tijd binnen hadden voor de sportdag. Aanrader om mee samen te werken! Kleine tip; let op bij het bestellen van obstakels op wat voor ondergrond je het spel gaat spelen, nu hadden wij pinnen maar die konden niet in kunstgras.
Luuk Bouwmeester
Luuk Bouwmeester
2023-06-16
Lasergamen gehuurd bij daniek. Zijn prima bereikbaar en ophalen en terugbrengen kan zeer flexibel. Zat een duidelijke uitleg bij over de werking van de guns. Het is ons niet gelukt om de targets goed in te stellen, maar achteraf waren deze ook niet nodig.
Greetje van den heiligenberg
Greetje van den heiligenberg
2023-06-13
Silent disco met 2 zenders gehuurd, aanrader voor een topfeestje! Goede service, heel netjes ruim op tijd geleverd en zeer degelijk en gebruiksvriendelijk materiaal. Alles was als nieuw. De bezorg- en retour regeling ook heel prettig geregeld, overal is aan gedacht. Volgende keer weer!
Cinthia van Mersbergen
Cinthia van Mersbergen
2023-06-11
Goede service Post had vertraging, maar ze hadden het super opgelost door het optijd bij ons thuis te brengen. Top. Bogen enzo van goede kwaliteit.
stanzi stuijt
stanzi stuijt
2023-05-30
Wij hebben met de familie 26 laserguns gehuurd. Uiteindelijk kost het best veel tijd iedereen uit te leggen hoe de guns en vesten (deze hadden we erbij gehuurd) werken en deze te connecten. Hier en daar wist ik het zelf ook niet en kon ik Daniek makkelijk telefonisch bereiken voor wat last-minute vragen, super service! Wij hadden een top avond!
Thijs Matthijsse
Thijs Matthijsse
2023-05-22
Super leuke activiteit, Archery tag! Heel erg handig dat het zo makkelijk met de post verzonden wordt. Ziet er netjes uit, goed verpakt. Aanrader!

IDEEËN VOOR ARCHERY TAG OP LOCATIE

Een indoor of outdoor archery tag locatie kan je eenvoudig zelf regelen waar je maar wilt. Wij hebben alvast een aantal speelplekken voor jou op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kunt doen.

Archery tag outdoor:

 • In het bos
 • In een weiland
 • Op een voetbalveld
 • In een park
 • Op het strand

Archery tag indoor:

 • In een sporthal
 • Op kantoor
 • In de school
 • In een grote schuur
 • In de supermarkt

Beleef een geweldig archery tag kinderfeestje of ander uitje. Door bij ons een archery tag set te huren kies je altijd jouw gewenste locatie en organiseer je de coolste archery tag game tegen de laagste prijs. Nieuwsgierig geworden? Lees hier alles over een archery tag op locatie.

DE VOORDELEN VAN EEN ARCHERY TAG SET

Een archery tag set huren levert vele voordelen op. Zo is het relatief goedkoop als je het vergelijkt met het kopen van een archery tag set. Je krijgt er alles bijgeleverd en de pijlen en bogen worden vooraf gecheckt. Je hoeft alleen nog alles klaar te zetten. Tevens kun je archery tag de hele dag door spelen met een onbeperkt aantal personen. Je kan jouw feestje dus zo te gek maken als je maar wilt. En dat maakt het zo leuk.

Verder heb je geen stroom nodig op de archery tag locatie. Je kan het dus echt spelen waar jij wilt. De gezichtsmaskers zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. En in de archery tag set zit ook een uitleg met alle spelvormen. Er wordt jou dus veel uit handen genomen. Het enige wat je nog hoeft te doen is alles klaarzetten en voorbereiden. En vergeet vooral niet een spelleider die toezicht houdt. Zo zal alles goed verlopen.

Archery tag kinderfeestje op een sportveld

Archery tag huren voor scouting

De scouting draait natuurlijk om avontuur in het wild. Overleven zonder elektronica, zelf vuur maken uit het niets. Wanneer ik hieraan denk, dan denk ik ook aan boogschieten. Dit deden ze vroeger ook altijd om te overleven in het wild. Nu kunnen we niet meer jagen in het wild, maar je kunt alsnog boogschieten met onze archery tag sets. Nog een punt waar de scouting om draait is natuurlijk het samenwerken. Dit komt allemaal terug bij archery tag en is daarom perfect voor een activiteit bij de scouting. Zo ontstaat er een hechte band tussen de kinderen en zullen ze daarna misschien wel beter kunnen samenwerken.

Archery tag huren voor een sportevenement

Organiseer je een sportevenement, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk diverse sporten die mensen kunnen beoefenen. Archery tag is dan zeker een sport die je moet onthouden. Je hebt natuurlijk altijd de standaard sporten, zoals voetbal, basketbal en noem het maar op. Weinig mensen hebben ooit archery tag gespeeld en anders zeker zelden. Hoe leuk is het om archery tag te leren en mensen een geheel nieuwe sport te laten ontdekken. Archery tag is natuurlijk de perfecte teamsport waar altijd gelachen wordt. Door de zachte pijlen zullen er nooit ongelukken gebeuren en kunnen mensen boogschieten zonder elkaar pijn te doen.

Archery tag huren voor een verjaardagsfeest

Ben jij nou jarig of een kind van jou en weet je niet wat je moet organiseren? Sla dan zeker geen archery tag over. Archery tag is perfect voor jou als je zin hebt in een gezellige en sportieve activiteit. Je brengt je familie dichter bij elkaar in een episch gevecht en spannend avontuur. Bij archery tag schiet je op elkaar met bogen zonder dat het pijn doet. Vind je je oom niet zo aardig, dan kun je een pijl op hem schieten. Wil je juist dat twee personen wat hechter met elkaar worden, dan kun je ze in hetzelfde team zetten. Onder de hoge druk en adrenaline zullen ze wel samen moeten werken en kunnen alle blokkades tussen hen verdwijnen.

HOE WERKT EEN ARCHERY TAG GAME?

Bij archery tag kun je over het algemeen jouw eigen spelregels bepalen, maar er zijn wel een aantal richtlijnen. Het doel is altijd dat je als team of individueel het meeste aantal punten behaalt. Dit doe je door zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten en zelf zo min mogelijk geraakt te worden. Heeft er iemand met zijn archery tag boog geschoten, dan mag je zijn pijl pakken en daarmee schieten. Je mag 1 pijl tegelijkertijd meenemen, niet meer.

Soms is er ook een archery tag target aanwezig. In dat geval zal je alle schijven uit het archery tag target van de tegenstanders moeten raken en jouw eigen doelwit moeten beschermen. Daarmee kun je dus ook punten behalen. In het midden van het veld is een safe zone. Daar liggen alle pijlen bij de start van archery tag. Deze zone kan alleen betreden worden om een pijl op te rapen, waarbij de speler niet geraakt mag worden.

Over archery tag

Waar moet de speellocatie aan voldoen?

Zorg altijd voor een ruime locatie waar voldoende bewogen kan worden. Tevens is het handig om een vlak speelveld te hebben, zodat je deze goed kunt afbakenen en indelen. Een stroompunt hoeft niet aanwezig te zijn.

Is de archery tag set voor iedereen geschikt?

Zolang het volgens onze richtlijnen gespeeld wordt kunnen zowel jongens als meiden vanaf 8 jaar al meedoen. Maar archery tag hoeft niet per se voor een kinderfeestje, ook voor volwassenen is en blijft het een leuke game. Het is dus voor iedereen geschikt.

Hoelang duurt de archery tag game?

Bij ons kun je onbeperkt spelen. Wij raden alleen wel aan om korte rondes van ongeveer 10 minuten aan te houden door teams af te wisselen. Zo blijft het energiepeil hoog. Het is immers een intensieve activiteit.

Kan het ook in het donker gespeeld worden?

Wij raden dit niet aan, tenzij je een locatie met verlichting regelt. Tevens kun je altijd overwegen om ‘s avonds op een indoor locatie te bubbelvoetballen. Je kunt ook kiezen om wat glow in the dark linten, vesten en voetbal te gebruiken. Deze verhuren wij echter niet.

Over onze archery tag boog en pijlen

Zijn de archery tag pijlen en bogen veilig?

Ja, vanwege de foam-top aan de kop van de archery tag pijlen is het volledig pijnloos. Om archery tag veilig te spelen dienen de spelers alleen wel de bijgeleverde gezichtsmaskers te dragen.

Hoe weet ik hoeveel archery tag pijlen en bogen ik nodig heb?

Ga vooraf na hoeveel mensen er op jouw uitje of feestje aanwezig zullen zijn. Bedenk dan hoeveel teams je wilt maken. Er kunnen immers ook 4 teams gemaakt worden, waarbij de teams elkaar afwisselen. Zo heb je minder archery tag pijlen en bogen nodig.

Tot hoever mag er geschoten worden?

Voor iedere archery tag locatie in Nederland geldt een minimale afstand van 6 meter. De archery tag pijlen kunnen ondanks de zachte punt immers toch met een flinke snelheid aankomen.

Met hoeveel teams kunnen we het spelen?

Archery tag kan met 2 teams gespeeld worden. Er zijn namelijk maar 2 zones in het veld met een safe zone er tussenin. Wel kunnen teams afgewisseld worden. Daardoor kan het met een onbeperkt aantal personen gespeeld worden.

Ontvangen en retourneren

Wanneer krijg ik de archery tag set binnen?

Je ontvangt de archery tag set een dag voor de reserveringsdatum. Zo kun je alles op tijd klaarzetten en eventueel nog oefenen. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Wanneer moeten de archery tag pijlen en bogen retour?

Een dag na de reserveringsdatum dienen de archery tag pijlen en bogen geretourneerd te worden. Een uitzondering is als je op zaterdag huurt. Dan hoef je ze pas op maandag te retourneren.

Komen er nog retourkosten bij?

Nee, je betaalt alleen de verzendkosten van 13 euro. Het retouretiket met de uitleg krijg je bij de zending geleverd.

Huren bij Huurbijdaniek.nl

Hoelang kan ik de archery tag set huren?

Dit kan voor meerdere dagen. Kijk voor de vrije data in ons reserveringsformulier. Of neem bij twijfel contact met ons op.

Hoelang van tevoren kan ik de box nog annuleren?

Tot 48 uur voor de reserveringsdatum kun je de archery tag set annuleren. Of het nu slecht weer wordt of het archery tag feest niet doorgaat, je hebt er altijd recht op.

Dienen wij zelf voor archery tag bunkers te zorgen?

Ja, deze verhuren wij helaas niet. Wel kun je archery tag bunkers eenvoudig zelf regelen. Denk aan pallets, gekantelde tafels of hooibalen.

Welke attributen kan ik erbij huren?

Om het gaafste archery tag uitje te organiseren kun je extra attributen huren. Hierbij heb je keuze uit rookmachines, een set van 5 discolampen en camouflagenetten.