Lasergame huren

Kies hieronder je gewenste lasergame set:

Maak hier je eigen lasergame pakket. Kies het aantal guns en selecteer de rest van de mogelijkheden:

Selecteer het aantal laserguns
Extra diploma's
Aantal targets (geen vesten)

In de box zit:

6 x Selecteer het aantal laserguns

6 x Diploma's

0 x Targets

6 x Teamlintjes (2 kleuren)

1 x Reserve gun (gratis)

Reservebatterijen
Handleiding met spelmogelijkheden
MaDiWoDoVrZaZo
MaDiWoDoVrZaZo
Neem eerst even contact met ons op voordat je je reservering plaatst.

Сamouflagedoek

 3,00 per stuk

Lichten set 5 stuks

 20,00 per stuk

Rookmachine te huur

Rookmachine

 15,00 per stuk

Huurdatum:

Ontvangst:

Retour:

Selecteer het aantal laserguns6 39,00
Totaal (voor 1 dag): 39,00
MOOI WEER GARANTIE

MOOI WEER GARANTIE

Zijn de weersverwachtingen slecht en dreigt het feestje of de activiteit in het water te vallen? Geen probleem! Je kan 48 uur vóór de geplande activiteit kosteloos annuleren. Bel ons op 085-0600996 of contact ons per e-mail. Het betaalde bedrag zal volledig geretourneerd worden. Zijn er andere omstandigheden waardoor je wilt annuleren of wijzigen, dan kan dat uiteraard ook 48 uur van te voren.

VOORDEEL IN HET WEEKEND

VOORDEEL IN HET WEEKEND

Heb je het feestje of de activiteit op zaterdag gepland, dan krijg je zondag er kosteloos bij. Dat betekent dubbel feest! Geef bij het reserveren door dat je gebruik wilt maken van deze actie.

JE BETAALT GEEN BORG

JE BETAALT GEEN BORG

Er hoeft geen borg betaald te worden als je bij ons huurt. Wij vertrouwen erop dat je de spullen gebruikt alsof ze van jezelf zijn en dat je alles compleet en onbeschadigd retourneert. Zolang dit goed gaat (en dat gebeurt gelukkig) kunnen wij op deze manier blijven werken.

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

Alleen de spelleider kan nieuwe levens aan de guns toevoegen. Dit betekent dat valsspelen niet mogelijk is. Zelfs als de gun uit of aan wordt gezet, blijven de instellingen ongewijzigd. Dus het wordt altijd een sportieve pot!

OORKONDES ALS AANDENKEN

OORKONDES ALS AANDENKEN

De bijgeleverde oorkondes kunnen worden uitgereikt aan de deelnemers als aandenken aan het leuke feestje en/of geslaagde activiteit.

LASERGAME SPELVORMEN

De volgende spelvormen kun je spelen met het lasergamen.

 • Shoot’m all (basisspel)
 • Last man standing
 • Capture the flag
 • Infected

Bekijk hier de uitleg van de lasergame spellen

Wat zit er in de lasergame kist?

 • Laserguns (het aantal wat jij reserveert)
 • Teamlintjes
 • Lasergame geweer uitleg
 • Extra batterijen
 • Versiersels (wanneer beschikbaar)
 • Diploma’s voor elke speler
 • Met verzending een retouretiket
 • Met verzending een retour uitleg
Wat zit er in de lasergame kist?

Bekijk alle reviews van klanten op Trustpilot

Bekijk alle reviews!
UITSTEKEND
16 recensies op
Teun de kort
Teun de kort
2022-10-24
Via hurenbijdaniek heb ik voor mijn dertigste verjaardag een silentdisco set gehuurd. Het was een groot succes. De ontvangt en retour procedure was erg makkelijk. Er zat goede uitleg bij de set en set zelf werkte goed.
Lees verder
Merlijn Kaiser
Merlijn Kaiser
2022-10-12
Geweldig
Lees verder
Louis De Jong
Louis De Jong
2022-10-11
We zochten met ons meiden voetbalteam een leuke teambuilding activiteit als start van het seizoen. Nou, die hebben we gevonden bij Daniek in de vorm van Bubbel voetbal. Het reserveren ging vlot en Daniek kwam de spullen ruim op tijd langsbrengen. Hij hielp bij het opblazen en gaf de nodige speltips. Echt een aanrader dit! En Daniek is een topvent.
Lees verder
Dominique Dijkmans
Dominique Dijkmans
2022-10-11
Lees verder
Twanny Dijkmans
Twanny Dijkmans
2022-10-11
Goede service. Top materiaal en een leuke dag
Lees verder
Thom
Thom
2022-10-11
Uitstekende service! Geen problemen gehad.
Lees verder
Kim Van der Wateren
Kim Van der Wateren
2022-10-11
Super fijne service, mooie prijs kwaliteit berhoduing. Alles zit erbij voor het retouneren. Wij hebben al meerdere dingen gehuurd van Daniek, en dat zullen we ook blijven doen. Dit vanwege de service!
Lees verder
Oscar Kneib
Oscar Kneib
2022-10-10
Lasergame set gehuurd. Alles prima op tijd geleverd met vriendelijke en duidelijke uitleg. Apparatuur werkte prima en 12 mannetjes hebben er dikke lol mee gehad!
Lees verder
Sanne Koevoets
Sanne Koevoets
2022-10-09
Zeer geslaagde avond! Wat een top avond met de koptelefoons en discolampen. Alles kwam netjes op tijd binnen en we hebben genoten.
Lees verder

Hoe werkt lasergamen?

Met lasergamen is het de bedoeling dat elke speler een teamkleur kiest of dat je zelf de teams indeelt. Er kunnen vier verschillende teams gemaakt worden. Op het lasergeweer is te zien tot welk team iedereen behoort. Daarnaast vertelt de lasergun tegen jou in welke teamkleur je speelt, hoeveel levens je hebt en is deze voorzien van gave geluidseffecten. Elke speler kiest het gewenste soort munitie. Is deze op, dan horen zij een leeg magazijn klikken. Ze kunnen deze herladen via de herlaadknop.

 

Tijdens het lasergamen zal elke speler ervoor zorgen dat hij niet geraakt wordt door te schuilen achter de objecten en stralen te ontwijken. Met het lasergame pistool kan tot wel 50 meter iemand geraakt worden. Met onze anti cheat guns kan hierbij niet valsgespeeld worden. Als je eenmaal geraakt ben, kan je niet meer wisselen van team. En je ligt er gelukkig ook niet meteen uit. Op de lasergun zijn namelijk 4 levensbalken, die je 3 keer opnieuw kunt activeren. Dat zorgt ervoor dat het echt leuk blijft en de adrenaline hoog zal blijven. 

Wat zijn de voordelen van een lasergame huren?

Misschien zit je nog wel te twijfelen tussen het huren van een lasergame set of het kopen ervan. Dit is afhankelijk van hoe vaak je de guns gaat gebruiken. Een lasergame huren is een stuk voordeliger als je het maar een paar keer per jaar gebruikt of als je het met een hele grote groep speelt. Je zit dan niet met spullen die in de weg liggen of waarvoor je aardig wat opslag nodig hebt, terwijl je ze bijna nooit gebruikt. Een lasergame huren is daarnaast voor ieder budget geschikt, je kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. 

 

Verder worden de laserguns elke keer bij het huren door ons gecheckt, waardoor je er vanuit kan gaan dat ze eigenlijk altijd wel werken. Dit ontlast je van veel extra werk en tijd. Het allermooiste is ook dat je een lasergame set voor meerdere dagen kunt huren als het goed bevalt. Dankzij de diverse spelvormen wordt je het niet snel zat. Bovendien krijg je in de lasergame-box spelinstructies, versiersels, team lintjes, extra batterijen en certificaten geleverd. En eventueel extra attributen, zoals een camouflagenet, rookmachine en lichtset.

Ontvangen en retour

Betaal ik ook retourkosten?

Nee, je betaalt alleen verzendkosten. Deze zijn €14. Het retouretiket krijg je bij de zending meegeleverd.

Wanneer moeten de laserguns retour?

Deze moeten een dag na de huurdag geretourneerd worden. Als je dus vrijdag huurt, dan retourneer je de set op zaterdag. ‘s Avonds lasergamen is dus ook zeker mogelijk!

Wanneer ontvang ik de laserguns?

Deze ontvang je een dag voor de reserveringsdatum. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. In dat geval zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Over het lasergamen

Wat is lasergamen?

Lasergame is een spel waarbij twee teams tegen elkaar spelen of iedereen individueel tegen elkaar speelt en zoveel mogelijk tegenstanders afschiet met een lasergun. Je wint door zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten.

Vanaf welke leeftijd is lasergamen geschikt?

Met onze laserguns kun je al lasergamen vanaf 6 jaar. Dit maakt lasergamen uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen kan het echter heel leuk zijn. Wij verhuren regelmatig voor bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of studentenverenigingen.

Waar kan ik het spelen?

Dit kan echt overal, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij, gymzaal, het bos of thuis. Je hebt geen stroom nodig en bovendien kan je het spel spannender maken door het in het donker te spelen, net wat jij wilt.

Hoe regel ik het?

Als eerste huur je een lasergame set voor het aantal personen en gewenste dagen die jij wilt. Je nodigt de deelnemers uit en regelt een locatie. Ook zorg je voor eten en drinken en obstakels. Let op, bij sommige locaties zijn de obstakels al aanwezig. Vervolgens kan het spel beginnen.

Is lasergamen veilig?

Ja, er wordt gebruik gemaakt van een onzichtbaar, pijnloos en onschadelijk infrarood licht. Je raakt de tegenstander door jouw laser op zijn lasergun te richten. Je hebt dus ook geen helmen en vesten nodig.

Over onze laserguns

Kunnen de laserguns tegen regen?

Nee, in dat geval zal je binnen moeten lasergamen. Wil je toch buiten lasergamen, dan kan je tussen de buien doorspelen of verplaatsen naar een andere dag.

Hoelang gaan de laserguns mee?

Met de laserguns kan maximaal 10 uur onafgebroken worden gespeeld, voordat deze leeg zijn. Er worden voor de zekerheid ook reserve batterijen meegeleverd, zodat je gegarandeerd kan spelen. Vergeet niet de oude batterijen te retourneren, wij zullen deze op de juiste manier inleveren.

Wat is het bereik van de laserguns?

Je kan met de lasergame pistool jouw tegenstander tot maximaal 50 meter raken. Bij daglicht kan het bereik in het geval van outdoor lasergamen wat minder zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met zonlicht dat het infraroodlicht verdund. Ook de gekozen soort munitie heeft hier invloed op. Single shot is in dat geval de munitiesoort met het grootste bereik

Wat zijn anti-cheat laserguns?

Met de anti-cheat laserguns kan er niet vals gespeeld worden. Als je eenmaal geraakt ben kan je namelijk niet meer van team wisselen. Ook is het niet mogelijk om zonder spelleider het aantal levens bij te vullen, dit doe je als volgt (Youtube). En de spelers kunnen het aantal levens niet bijvullen door het geweer uit-en-aan te zetten. Hierdoor is het onmogelijk om vals te spelen.

Met hoeveel teams kan ik het spelen?

Je kan met maximaal 4 teams en een onbeperkt aantal personen lasergamen. Deze teams kunnen gemaakt worden met de 4 verschillende kleuren lampjes op de lasergun. Bekijk voor alle soorten teamspellen onze pagina over spelvormen

Huren bij HurenbijDaniek

Wanneer kan ik de laserguns verwachten?

De laserguns worden minimaal 1 dag voor de huurdatum geleverd op het PostNL punt. Je kan zelf bepalen wanneer je de laserguns gaat ophalen bij het PostNL punt.

Hoe werkt de slechtweer garantie?

Zie je op de Buienrader al dat het slecht weer wordt op je huurdatum en wil je daarom annuleren? Geen probleem, de enigste voorwaarden is dat je 72 uur van te voren annuleert. 

Tot wanneer kan ik annuleren?

Je kunt tot 72 uur voor de reservering kosteloos annuleren. Hier maken wij geen punt van ;)

Zijn jullie echt de goedkoopste?

Zeker weten! Wij bieden een compleet lasergame feestje aan voor de beste prijs.