Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergame huren

Daag je tegenstanders uit voor een potje lasergame en kom terecht in een realistische wereld vol actie, avontuur, entertainment en spanning. Schuil achter obstakels, ontwijk de laserstralen, richt op je tegenstanders en maak ze af. Tijdens het lasergamen ontdek je jouw kwaliteiten en die van je teamgenoten. Communiceer, werk samen, verzin de beste strategieën en vul elkaar aan. Met of zonder ervaring, het maakt niet uit. Lasergamen is voor iedereen een fantastische en onvergetelijke beleving. Met onze complete anti-cheat lasergame sets met eventuele targets en vesten, wordt het een echte strijd vol adrenaline. Benieuwd of je op de door jouw gewenste datum nog een lasergame kunt huren? Reserveer dan snel jouw set!

Meer Minder
Lasergamen actie
Lasergamen tactiek samenwerken lasergame verhuur Lasergamen actie

Waarom huren bij ons?

 • Kosteloos annuleren tot 48 uur
 • Weekendkorting: za + zo
 • Geen borg
 • Valsspelen niet mogelijk
 • Leuke extra’s als toevoeging

Voordelen lasergamen

 • Geeft een adrenalinekick
 • Variaties in terreinen
 • Verschillende spelvormen
 • Aanvullende elementen voor spanning

XL Lasergame set

De XL lasergame geweren werken exact hetzelfde als de lasergame pistolen.

Lasergame geweren
Lasergame vesten
Lasergame targets
2 dagen
1 dag

Lasergame pistolen

De kleinere lasergame pistolen werken exact hetzelfde als de XL geweren.

Lasergame pistolen
Lasergame vesten
Lasergame targets
2 dagen
1 dag

HOE WERKT LASERGAMEN?

Benieuwd of de lasergame sets nog beschikbaar zijn op jouw gewenste datum? Reserveer snel! Wij hebben twee soorten formaten guns: klein en groot. Voor het kleine formaat lasergun betaal je maar €4,50 en het grote formaat 6 euro per stuk. Naast de vesten zijn ook targets te huren voor 2 euro per stuk (geen vesten). Met de targets zijn meerdere gamespellen te spelen, zoals capture the flag. De vesten zijn ook los te bestellen voor 3 euro per stuk. Zo kan je ook geraakt worden op je borst en je gun. Bij het bestellen krijg je ook de keuze voor extra’s. Dit is optioneel, maar de obstakels, discolampen en rookmachine maken het wel veel leuker. In de box leveren wij altijd een extra lasergun als reserve in het geval een lasergun het niet meer doet, deze is gratis inbegrepen. Verder zit er in de box reserve batterijen en een handleiding met spelmogelijkheden en uitleg over de laserguns.

Lasergame huren

Wij bieden ook een weekendpakket aan. Daarmee heb je twee dagen plezier, maar voor dezelfde prijs als één dag. Extra voordeel dus! Daarnaast betaal je bij ons al nooit borg en retourkosten. De boxen kunnen opgehaald worden bij ons in Woubrugge of eenvoudig geleverd worden bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Net wat jij wilt.

Lasergame huren

Lasergame op eigen locatie

Als je kiest voor lasergame outdoor kan je natuurlijk voor het bos gaan. Het bos is een mooie omgeving in de natuur waar je ideaal kunt lasergamen. Een open veld waar het spel samenkomt en de teams elkaar aanvallen tot aan verstoppen achter bomen en struiken om de vijand in de val te lokken. Bovendien zullen de spelers niet meer opvallen als je camouflagenetten, legerpetjes en/of -kleding en schmink erbij huurt of koopt.

Lasergame huren

Scholen kiezen steeds vaker om te gaan lasergamen met verschillende klassen. Het is een actief spel waar de kinderen van zullen genieten. De gymzaal is voor het lasergamen een ideale locatie, een grote ruimte met obstakels voor genoeg spelplezier. En pionnen, bokken, matten en touwen zijn perfect als bunker, target of om te springen en om meer uitdaging aan het spel te voegen.

Lasergamen thuis is bijvoorbeeld heel handig voor een kinderfeestje. Binnen kun je de kinderen forten laten bouwen door onder andere tafels te kantelen en tactieken laten bedenken. De discolampen, die je kunt bijbestellen, zijn ideaal voor in de woonkamer, zeker als je ‘s avonds speelt, en bieden voldoende licht. Ook zorgen de rookmachines voor meer spanning en entertaining.

Lasergame huren

ANDEREN GEVEN ONS VIJF STERREN

Annekim Geerdes
Annekim Geerdes
2023-07-17
Super makkelijk bestellen, hele snelle bezorgservice en ruim van tevoren. Materiaal in top conditie. Ondanks regenachtig weer toch af en toe tussen de buien door geweldig leuke potjes lasergame kunnen spelen tijdens ons familieweekend. Ik raad dit iedereen aan voor een event!
Janne
Janne
2023-07-11
HurenbijDaniek heeft ontzettend behulpzame klantenservice die mij erg goed heeft geholpen. Heel fijn bedrijf met vriendelijke werknemers! Erg breed assortiment ook dus voor elk feestje wel wat leuks te vinden hier.
wimjan marielle
wimjan marielle
2023-07-03
Wij hebben met onze jeugdvereniging lasergame sets gehuurd, een groot succes! De sets waren ruim op tijd binnen en het was boven verwachting keurig verpakt. Nadat we de sets lastig konden koppelen aan de targets werd direct een informatie filmpje gestuurd en waren ze zelfs in de avond goed bereikbaar. Complimenten aan dit bedrijf
B Van Den B
B Van Den B
2023-06-30
Super leuk. De kinderen in de klas hebben genoten. De meester en juffen nog meer. Bedankt, het was goed geregeld
Hasan Boran
Hasan Boran
2023-06-22
Wij hebben met Panna Knock Out een sportdag georganiseerd en hiervoor de Archery Tag gehuurd. Goede service en erg meedenkend zodat wij alles op tijd binnen hadden voor de sportdag. Aanrader om mee samen te werken! Kleine tip; let op bij het bestellen van obstakels op wat voor ondergrond je het spel gaat spelen, nu hadden wij pinnen maar die konden niet in kunstgras.
Luuk Bouwmeester
Luuk Bouwmeester
2023-06-16
Lasergamen gehuurd bij daniek. Zijn prima bereikbaar en ophalen en terugbrengen kan zeer flexibel. Zat een duidelijke uitleg bij over de werking van de guns. Het is ons niet gelukt om de targets goed in te stellen, maar achteraf waren deze ook niet nodig.
Greetje van den heiligenberg
Greetje van den heiligenberg
2023-06-13
Silent disco met 2 zenders gehuurd, aanrader voor een topfeestje! Goede service, heel netjes ruim op tijd geleverd en zeer degelijk en gebruiksvriendelijk materiaal. Alles was als nieuw. De bezorg- en retour regeling ook heel prettig geregeld, overal is aan gedacht. Volgende keer weer!
Cinthia van Mersbergen
Cinthia van Mersbergen
2023-06-11
Goede service Post had vertraging, maar ze hadden het super opgelost door het optijd bij ons thuis te brengen. Top. Bogen enzo van goede kwaliteit.
stanzi stuijt
stanzi stuijt
2023-05-30
Wij hebben met de familie 26 laserguns gehuurd. Uiteindelijk kost het best veel tijd iedereen uit te leggen hoe de guns en vesten (deze hadden we erbij gehuurd) werken en deze te connecten. Hier en daar wist ik het zelf ook niet en kon ik Daniek makkelijk telefonisch bereiken voor wat last-minute vragen, super service! Wij hadden een top avond!
Thijs Matthijsse
Thijs Matthijsse
2023-05-22
Super leuke activiteit, Archery tag! Heel erg handig dat het zo makkelijk met de post verzonden wordt. Ziet er netjes uit, goed verpakt. Aanrader!

Lasergame afstandsbediening

Een afstandsbediening waarmee de laserguns op een eenvoudige manier de levens kunnen resetten, zodat je snel weer verder kan gaan met het spel. Met trots vertellen wij dat HuurbijDaniek de enige is met zo een unieke afstandsbediening. Een groot of klein feestje, je kan nu dankzij de afstandsbediening de levens snel en makkelijk resetten.

Op de afstandsbediening zitten twee knoppen: een groene om levens toe te voegen en een rode om er levens van af te halen. Richt de afstandsbediening op de gun en gebruik de groene button. Binnen een seconde zullen de levens toegevoegd worden aan jouw lasergun.

LASERGAME VESTEN

Om het spel nog realistischer te maken kan je kiezen om vesten bij de set te huren. Hierdoor kan je jouw lasergun en het vest aan elkaar koppelen en communiceert de lasergun als het vest geraakt wordt. De vesten kan je gebruiken bij meerdere spellen en maken het nog actiever. De lasergame sets kan je huren zonder vesten, deze zijn optioneel. Zonder de vesten word je alleen geraakt op je gun. De vesten zijn te huren voor maar 3 euro per stuk, die eenvoudig toe te voegen zijn aan het winkelmandje, tijdens het bestellen. De vesten zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen en zijn te verstellen in grootte.

TARGETS

De targets zijn er om meer soorten spellen te spelen, zoals capture the flag. Het doel is dan om van het andere team de vlag af te pakken en te raken. Door de targets breid je het lasergamen dus uit tot meer mogelijkheden.

ANTI-CHEAT FUNCTIE

Al onze laserguns hebben een anti-cheat functie. Hierdoor kan er tijdens het lasergamen niet vals worden gespeeld. Valsspelen zou het oneerlijk en minder leuk maken.

Gedurende het spel, als je geraakt wordt, trilt de gun enkele seconden. Op het geweer staan levensbalken die je ook ziet afnemen of knipperen. Het moment dat je geraakt wordt kan je even niet meer geraakt worden, dit zodat je weer dekking kan zoeken.

MOOI-WEER-GARANTIE

Zijn de weersverwachtingen slecht en dreigt het kinderfeestje of bedrijfsuitje in het water te vallen? Geen probleem! Je kan 48 uur vóór de geplande activiteit kosteloos annuleren. Bel ons op 085-0600996 of contact ons per e-mail. Het betaalde bedrag zal volledig geretourneerd worden. Zijn er andere omstandigheden waardoor je wilt annuleren of wijzigen, dan kan dat uiteraard ook 48 uur van tevoren.

VOORDEEL IN HET WEEKEND

Heb je het feestje of de activiteit op zaterdag gepland en wil je dan een lasergame huren? Dan krijg je zondag er kosteloos bij. Dat betekent dubbel feest! Je kunt eenvoudig de data selecteren waarop je wilt huren op onze bestelpagina.

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

Alleen de spelleider kan nieuwe levens aan de guns toevoegen. Dit betekent dat valsspelen niet mogelijk is. Zelfs als de gun uit of aan wordt gezet, blijven de instellingen ongewijzigd. Zo wordt het altijd een sportief potje lasergamen!

LASERGAME SPELVORMEN

Bij een lasergame huren worden meestal de volgende spelvormen gespeeld:

 • Shoot’m all (basisspel)
 • Last man standing
 • Capture the flag
 • Infected

Bekijk hier de uitleg van de lasergame spellen

BATTERIJDUUR

Om een hele dag plezier te hebben gaan onze laserguns meer dan 4 uur mee. Maar om er zo lang mogelijk speelplezier van te hebben adviseren wij tussendoor, als er niet gespeeld wordt, de guns uit te zetten. In het geval dat ze echt leeg zijn leveren wij gelukkig extra batterijen mee die je eenvoudig kan vervangen.

SOORTEN MUNITIE

Onze laserguns kunnen meerdere soorten munitie schieten. Lasergun, machine gun, plasma gun en single shot. Elke speler kan zelf instellen met welke soort munitie hij of zij schiet of je spreekt het met elkaar af.

Schietafstand van lasergame geweren

Onze geweren en pistolen bereiken bij nauwkeurig richten een afstand van meer dan 50 meter. De afstand waarop de laserguns reageren wordt beïnvloed door het zonlicht. Hoe meer zonlicht des te korter de schietafstand. Je hebt ook verschil bij de verschillende soorten munities. Bij “single shot” is het bereik en dus de afstand het grootst.

Hoe houd je de lasergame score bij?

Je kan bij de lasergame geweren heel gemakkelijk de score bijhouden door gebruik te maken van de levensbalken. Elke levensbalk staat voor 3 levens. Brandt de levensbalk continu, dan heeft de levensbalk nog 3 levens. Knippert de levensbalk, dan is er al 1 leven afgeschoten en heb je nog 2 levens over. Knippert hij snel, dan zijn er 2 levens afgeschoten. De levensbalk geeft geen licht meer als hij niet meer brandt.
Totaal heb je dus 12 levens om mee te beginnen. Als je tijdens elk spel telt hoe vaak iemand is afgeschoten of nieuwe levens heeft gekregen, kan je de score per team uitrekenen.

Lasergame huren voor school

Lasergame huren voor school is geweldig, want het is een perfecte lasergame locatie. Het vieren van een jubileum, feestdag of tijdens de gymles een leuk actief spel doen. Kinderen vinden lasergamen fantastisch, uitdagend en het is een gegarandeerd succes. Naast lasergame geweren huren, kun je bij ons ook obstakels huren. Kinderen bouwen in 10 minuten eigen bunkers met matten en bokken, waar zij achter kunnen schuilen. Daarna kan het spel beginnen. Dim de lichten als het mogelijk is, deze kun je eventueel met rookmachines bij de set huren. Wat belangrijk is, is dat je rekening houdt dat een set discolampen een kamer voldoende verlicht. In grote ruimtes heb je meer verlichting nodig.

Lasergamen op kantoor

Met je collega’s op een actieve manier teambuilden. Het kantoorpand wordt omgebouwd tot een speelveld met obstakels en hindernissen om achter te schuilen en het daarmee zo uitdagend mogelijk te maken. De whiteboards, stoelen en tafels dienen als schuilplekken en obstakels. Het omtoveren van kantoor- en vergaderruimtes tot basissen is altijd handig, je kunt je hierin terugtrekken om een nieuwe strategie te bedenken of natuurlijk even op adem te komen. Ook kun je het op het bedrijfsterrein, op de parkeerplaats of in de productiehal spelen. Bereid je maar alvast voor om het andere team in te maken en de winst te pakken.

Lasergame feestje studentenvereniging

Met de studentenvereniging willen jullie een keer een actief feestje houden, iets anders dan normaal. Daarvoor is lasergame een goed alternatief, bezig zijn met en tegen elkaar. De eerstejaars tegen de derdejaars vechten het uit tijdens het spel capture the target. Laat de beste winnen! Bovendien kun je elkaar ook meteen leren kennen, als je net nieuw lid bent van de vereniging. Samen ontdek je elkaars kwaliteiten en hoe je elkaar kunt aanvullen. Eventueel kun je ook targets huren en teams afwisselen voor meer afwisseling en uitdaging. Als afsluiter natuurlijk een borrel om even gezellig te kletsen over hoe jullie de tegenstander hebben ingemaakt.

Lasergame voor kinderen

Uitdaging en spanning trekt kinderen enorm, daarom is lasergame huren een goede keuze. Door de uitdaging om van elkaar te winnen worden de kinderen enthousiast zonder dat er fysiek contact is. Dit komt doordat de wapens en optionele vesten en targets afgaan op infrarood en je zo wordt geraakt. Het blijft dus veilig en ook geschikt voor kinderen.

De lasergame is voor de kinderen zowel binnen als buiten te gebruiken. Kinderen zitten vol energie en moeten dit ook kwijt. Zorg daarom ook zeker voor genoeg ruimte, zodat ze niet tegen elkaar botsen. Lekker buiten door de natuur of op een speelveldje rennen en schuilen achter struiken, bomen of speeltoestellen. De kinderen kunnen de hele dag door blijven spelen totdat ze niet meer kunnen, je huurt de hele dag een set zonder limiet. De kinderen zullen het feestje niet vergeten en er nog lang over napraten.

Lasergamen met volwassenen

Lasergamen met jongeren, volwassenen en/of ouderen is anders dan een lasergame uitje met kinderen. Zo zullen zij al snel naar meer uitdaging zoeken en meer verwachten van het spel. Zeker als ze het al vaker gespeeld hebben, willen ze wel dat het genoeg te bieden heeft. Gelukkig kent lasergamen meerdere spelvormen. Daarnaast bieden wij compacte laser pistolen en grote lasergame geweren. Zo kun je dus altijd kiezen wat jij wilt. Daarnaast is het eenvoudig te combineren met archery tag, paintball, silent disco of karaoke.

Verder is de locatie en aankleding ervan belangrijk. Zo is lasergamen al meteen een stuk spannender als je het met zonsondergang, ‘s avonds of in een donkere ruimte met rookmachines en discolampen speelt. Ook geven targets en vesten een andere beleving aan het spel. Of je voegt een bepaald thema toe aan de lasergame party, zoals iemand in een konijnen- of berenpak die je moet vangen. En wat dacht je van een friet-, ijskraam of barbecue bij de lasergame set huren? Zo maak je het plaatje echt compleet. En de spelers zullen zeker wel wat lusten na een intensieve activiteit.

Wie is de spelleider?

Dit kan de volgende persoon zijn:

 • De organisator
 • Vader of moeder
 • Meester of juf

 

Wij raden aan om voor een volwassene te kiezen, zodat alles eerlijk verloopt. De taken zijn:

 

 • Instellen van vesten en targets
 • Teams indelen
 • Uitleggen van het spel(vormen)
 • Herladen van levens
 • Toezicht houden voor ongevallen en oneerlijkheid
 • Bijhouden van de scores en tijd

 

Door een goede voorbereiding en het lezen van de handleiding moet dit lukken.

Waarom is een spelleider zo handig?

Een spelleider is vooral bij kinderen ideaal, ook al zijn de laserguns van een anti-cheat functie voorzien. Je weet nooit wat er gebeurt. Ook is het handig als de spelers nog nooit eerder lasergame gespeeld hebben. De spelleider zal antwoord geven op vragen, stimuleren om mee te doen en alle spelers aanmoedigen (zoals complimenten of prijzen).

Lasergamen zonder spelleider?

Lasergamen zonder spelleider kan als de spelers al vaker gespeeld hebben of er vooral met volwassenen gespeeld wordt. Onze tip is om zonder punten te werken. Als je uitgeschakeld bent, zul je aan de kant wachten tot de volgende ronde en kun je even uitrusten. Je kunt ook met tijdbommen of targets werken. Zodra deze veroverd zijn, is het spel afgelopen.

Vaardigheden bij het lasergamen

Om een echte superheld in lasergamen te worden moet je beschikken over de volgende vaardigheden.

 1. Snelheid: snelle reflexen en een goede reactietijd zijn cruciaal. Het vermogen om snel te bewegen, te schieten en te ontwijken kan het verschil maken tussen winnen en verliezen.
 2. Behendigheid: lenigheid en beweeglijkheid zijn essentieel om jezelf te verplaatsen binnen de speelomgeving zonder een gemakkelijk doelwit te worden. Goede behendigheid helpt je ook bij het ontwijken van vijandelijke aanvallen.
 3. Strategisch denken: het vermogen om tactieken te bedenken en aan te passen aan de situatie is belangrijk. Dit omvat het plannen van aanvallen, het kiezen van posities en het samenwerken met teamgenoten.
 4. Teamwork: in team gebaseerde lasergames is samenwerking cruciaal. Het vermogen om effectief te communiceren, taken te verdelen en samen te werken om doelen te bereiken, is van groot belang.
 5. Focus en concentratie: het spel vereist sterke focus gedurende langere periodes. Het kunnen concentreren op zowel het richten en schieten als het bewust zijn van je omgeving en de tegenstanders is van groot belang om succesvol te zijn in het spel.

VERZENDEN OF AFHALEN

Het huren van lasergame op locatie is mogelijk door heel Nederland. Doordat wij de pakketten laten bezorgen bij een PostNL-punt bij jou in de buurt, hoef je niet thuis te blijven. Per pakket leveren wij 12 guns aan, boven dit aantal krijg je dus meerdere pakketten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ontvangen en retour

Betaal ik ook retourkosten?

Nee, je betaalt alleen verzendkosten. Het retouretiket krijg je bij de zending meegeleverd.

Wanneer moeten de laserguns retour?

Deze moeten een dag na de huurdag geretourneerd worden via PostNL of op onze locatie in Woubrugge gebracht worden. Als je dus vrijdag huurt, dan retourneer je de set op zaterdag. ‘s Avonds lasergamen is dus ook zeker mogelijk!

Wanneer ontvang ik de laserguns?

Deze ontvang je een dag voor de reserveringsdatum. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. In dat geval zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Over het lasergamen

Wat is lasergamen?

Lasergame is een spel waarbij twee teams tegen elkaar spelen of iedereen individueel tegen elkaar speelt en zo veel mogelijk tegenstanders afschiet met een lasergun. Je wint door zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten.

Vanaf welke leeftijd is lasergamen geschikt?

Met onze laserguns kun je al lasergamen vanaf 6 jaar. Dit maakt lasergamen uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen kan het echter heel leuk zijn. Wij verhuren regelmatig voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of studentenverenigingen.

Waar kan ik het spelen?

Dit kan echt overal, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij, gymzaal, het bos of thuis. Je hebt geen stroom nodig en bovendien kan je het spel spannender maken door het in het donker te spelen, net wat jij wilt.

Hoe regel ik het?

Als eerste huur je een lasergame set voor het aantal personen en gewenste dagen die jij wilt. Je nodigt de deelnemers uit en regelt een locatie. Ook zorg je voor eten en drinken en obstakels. Let op, bij sommige locaties zijn de obstakels al aanwezig. Vervolgens kan het spel beginnen.

Is lasergamen veilig?

Ja, er wordt gebruik gemaakt van een onzichtbaar, pijnloos en onschadelijk infrarood licht. Je raakt de tegenstander door jouw laser op zijn lasergun te richten. Je hebt dus ook geen helmen en vesten nodig.

Over onze laserguns

Kunnen de laserguns tegen regen?

Nee, in dat geval zal je binnen moeten lasergamen. Wil je toch buiten lasergamen, dan kan je tussen de buien door spelen of verplaatsen naar een andere dag.

Hoelang gaan de laserguns mee?

Met de laserguns kan maximaal 10 uur onafgebroken worden gespeeld voordat deze leeg zijn. Er worden voor de zekerheid ook reservebatterijen meegeleverd, zodat je gegarandeerd kan spelen. Vergeet niet de oude batterijen te retourneren, wij zullen deze op de juiste manier inleveren.

Wat is het bereik van de laserguns?

Je kan met de lasergame pistool jouw tegenstander tot maximaal 50 meter raken. Bij daglicht kan het bereik in het geval van outdoor lasergamen wat minder zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met zonlicht dat het infraroodlicht verdund. Ook de gekozen soort munitie heeft hier invloed op. Single shot is in dat geval de munitiesoort met het grootste bereik.

Wat zijn anti-cheat laserguns?

Met de anti-cheat laserguns kan er niet vals gespeeld worden. Als je eenmaal geraakt bent, kan je namelijk niet meer van team wisselen. Ook is het niet mogelijk om zonder spelleider het aantal levens bij te vullen, dit doe je als volgt (YouTube). En de spelers kunnen het aantal levens niet bijvullen door het geweer uit-en-aan te zetten. Hierdoor is het onmogelijk om vals te spelen.

Met hoeveel teams kan ik het spelen?

Je kan met maximaal 4 teams en een onbeperkt aantal personen lasergamen. Deze teams kunnen gemaakt worden met de 4 verschillende kleuren lampjes op de lasergun. Bekijk voor alle soorten teamspellen onze pagina over spelvormen.

Lasergame huren bij HuurbijDaniek

Wanneer kan ik de laserguns verwachten?

De laserguns worden minimaal 1 dag voor de huurdatum geleverd op het PostNL punt. Je kan zelf bepalen wanneer je de laserguns gaat ophalen.

Hoe werkt de slecht-weer-garantie?

Zie je op de Buienradar al dat het slecht weer wordt op je huurdatum en wil je daarom annuleren? Geen probleem, de enige voorwaarde is dat je 48 uur van tevoren annuleert. 

Tot wanneer kan ik annuleren?

Je kunt tot 48 uur voor de reservering kosteloos annuleren. Hier maken wij geen punt van ;)

Zijn jullie echt de goedkoopste?

Zeker weten! Wij bieden een compleet lasergame feestje aan voor de beste prijs.