Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergame huren

Wil je een lasergame huren voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of als activiteit met een schoolklas? Lasergamen is een geliefde groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Met onze lasergame set kun je een dag lang naar hartelust lasergamen op eigen locatie op welke manier je maar wilt. Onze laserguns zijn anti-cheat, lichtgewicht en zijn volledig ongevaarlijk. Naast geweren heb je ook de mogelijkheid om lasegame met targets (ook bruikbaar als vest) te huren bij ons. Zo wordt het spel extra realistisch omdat je ook op de borst geraakt kunt worden in plaat van alleen op je geweer. Benieuwd of je op de door jouw gewenste datum nog een lasergame huren kunt? Reserveer dan snel jouw set!

Meer Minder
Lasergame huren

XL Lasergame set

Aantal laserguns
Aantal targets (geen vesten)
2 dagen
1 dag
MOOI WEER GARANTIE

MOOI WEER GARANTIE

Zijn de weersverwachtingen slecht en dreigt het kinderfeestje of bedrijfsuitje in het water te vallen? Geen probleem! Je kan 48 uur vóór de geplande activiteit kosteloos annuleren. Bel ons op 085-0600996 of contact ons per e-mail. Het betaalde bedrag zal volledig geretourneerd worden. Zijn er andere omstandigheden waardoor je wilt annuleren of wijzigen, dan kan dat uiteraard ook 48 uur van te voren.

VOORDEEL IN HET WEEKEND

VOORDEEL IN HET WEEKEND

Heb je het feestje of de activiteit op zaterdag gepland en wil je dan een lasergame huren? Dan krijg je zondag er kosteloos bij. Dat betekent dubbel feest! Je kunt eenvoudig de data selecteren waarop je wil huren op onze bestelpagina.

JE BETAALT GEEN BORG

JE BETAALT GEEN BORG

Er hoeft geen borg betaald te worden als je bij ons huurt. Wij vertrouwen erop dat je de spullen gebruikt alsof ze van jezelf zijn en dat je alles compleet en onbeschadigd retourneert. Zolang dit goed gaat (en dat gebeurt gelukkig) kunnen wij op deze manier blijven werken.

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

VALSSPELEN NIET MOGELIJK

Alleen de spelleider kan nieuwe levens aan de guns toevoegen. Dit betekent dat valsspelen niet mogelijk is. Zelfs als de gun uit of aan wordt gezet, blijven de instellingen ongewijzigd. Zo wordt het altijd een sportieve pot!

OORKONDES ALS AANDENKEN

OORKONDES ALS AANDENKEN

Je kan er voor kiezen om oorkondes bij te bestellen. De oorkondes kunnen worden uitgereikt aan de deelnemers als aandenken aan het leuke feestje en/of geslaagde activiteit.

LASERGAME SPELVORMEN

Bij een lasergame huren worden meestal de volgende spelvormen gespeeld:

  • Shoot’m all (basisspel)
  • Last man standing
  • Capture the flag
  • Infected

Bekijk hier de uitleg van de lasergame spellen

Wat zit er in de lasergame kist?

  • Laserguns (het aantal wat jij reserveert)
  • Lasergame geweer uitleg
  • Extra batterijen
  • Met verzending een retouretiket
  • Met verzending een retour uitleg
Wat zit er in de lasergame kist?

Bekijk alle reviews van klanten op Trustpilot

Bekijk alle reviews!
UITSTEKEND
45 recensies op
Annekim Geerdes
Annekim Geerdes
2023-07-17
Super makkelijk bestellen, hele snelle bezorgservice en ruim van tevoren. Materiaal in top conditie. Ondanks regenachtig weer toch af en toe tussen de buien door geweldig leuke potjes lasergame kunnen spelen tijdens ons familieweekend. Ik raad dit iedereen aan voor een event!
Janne
Janne
2023-07-11
HurenbijDaniek heeft ontzettend behulpzame klantenservice die mij erg goed heeft geholpen. Heel fijn bedrijf met vriendelijke werknemers! Erg breed assortiment ook dus voor elk feestje wel wat leuks te vinden hier.
wimjan marielle
wimjan marielle
2023-07-03
Wij hebben met onze jeugdvereniging lasergame sets gehuurd, een groot succes! De sets waren ruim op tijd binnen en het was boven verwachting keurig verpakt. Nadat we de sets lastig konden koppelen aan de targets werd direct een informatie filmpje gestuurd en waren ze zelfs in de avond goed bereikbaar. Complimenten aan dit bedrijf
B Van Den B
B Van Den B
2023-06-30
Super leuk. De kinderen in de klas hebben genoten. De meester en juffen nog meer. Bedankt, het was goed geregeld
Hasan Boran
Hasan Boran
2023-06-22
Wij hebben met Panna Knock Out een sportdag georganiseerd en hiervoor de Archery Tag gehuurd. Goede service en erg meedenkend zodat wij alles op tijd binnen hadden voor de sportdag. Aanrader om mee samen te werken! Kleine tip; let op bij het bestellen van obstakels op wat voor ondergrond je het spel gaat spelen, nu hadden wij pinnen maar die konden niet in kunstgras.
Luuk Bouwmeester
Luuk Bouwmeester
2023-06-16
Lasergamen gehuurd bij daniek. Zijn prima bereikbaar en ophalen en terugbrengen kan zeer flexibel. Zat een duidelijke uitleg bij over de werking van de guns. Het is ons niet gelukt om de targets goed in te stellen, maar achteraf waren deze ook niet nodig.
Greetje van den heiligenberg
Greetje van den heiligenberg
2023-06-13
Silent disco met 2 zenders gehuurd, aanrader voor een topfeestje! Goede service, heel netjes ruim op tijd geleverd en zeer degelijk en gebruiksvriendelijk materiaal. Alles was als nieuw. De bezorg- en retour regeling ook heel prettig geregeld, overal is aan gedacht. Volgende keer weer!
Cinthia van Mersbergen
Cinthia van Mersbergen
2023-06-11
Goede service Post had vertraging, maar ze hadden het super opgelost door het optijd bij ons thuis te brengen. Top. Bogen enzo van goede kwaliteit.
stanzi stuijt
stanzi stuijt
2023-05-30
Wij hebben met de familie 26 laserguns gehuurd. Uiteindelijk kost het best veel tijd iedereen uit te leggen hoe de guns en vesten (deze hadden we erbij gehuurd) werken en deze te connecten. Hier en daar wist ik het zelf ook niet en kon ik Daniek makkelijk telefonisch bereiken voor wat last-minute vragen, super service! Wij hadden een top avond!

Hoe werkt lasergamen?

Wanneer je een lasergame huurt is het de bedoeling dat elke speler een teamkleur kiest of dat je zelf de teams indeelt. Er kunnen vier verschillende teams gemaakt worden, maar meestal wordt er gewoon met 2 teams gespeeld. Op het lasergeweer is te zien tot welk team iedereen behoort. Daarnaast vertelt de lasergun tegen jou in welke teamkleur je speelt, hoeveel levens je hebt en is deze voorzien van gave geluidseffecten. Elke speler kiest het gewenste soort munitie. Is deze op, dan horen zij een leeg magazijn klikken. Ze kunnen deze herladen via de herlaadknop. Klinkt het te ingewikkeld? Geen zorgen, we sturen je een duidelijke handleiding met filmpjes zodat alles je vanzelf duidelijk wordt!

Tijdens het lasergamen zal elke speler ervoor zorgen dat hij niet geraakt wordt door te schuilen achter de objecten en stralen te ontwijken. Met het lasergame pistool kan over wel 50 meter iemand geraakt worden. Met onze anti cheat laserguns kan hierbij niet valsgespeeld worden. Als je eenmaal geraakt ben, kun je niet meer wisselen van team en ook kan alleen de teamleider levens bijladen wanneer je af bent. Zo kan de score worden bijgehouden en blijft het spel eerlijk en spannend.

Wat zijn de voordelen van een lasergame huren?

Een lasergame huren is vaak een groot succes op bedrijfsuitjes, maar ook bij kinderen. Je kunt namelijk vrijwel overal een potje spelen. Je kunt zowel binnen als buiten (bij droog weer) gaan lasergamen. Zo kun je op een veldje met een paar obstakels spelen, maar kun je ook bijvoorbeeld kiezen voor lasergamen op eigen locatie in een bos of bijvoorbeeld bij een bedrijf.

We hebben al veel voorbeelden gezien van bedrijven die onze lasergame set huren en dan het hele kantoor of magazijn ombouwen tot lasergame arena. Zo heb je namelijk voldoende schuilplekken om dekking te zoeken en ken je je eigen werklocatie niet meer weer. Daarbij kun je indoor lasergamen een stuk spannender maken door ook een rookmachine, camouflagenet of zelfs een lichtset met stroboscoop toe te voegen aan je lasergame set. Dit kun je allemaal toevoegen tijdens het bestelproces 😉

Ontvangen en retour

Betaal ik ook retourkosten?

Nee, je betaalt alleen verzendkosten. Het retouretiket krijg je bij de zending meegeleverd.

Wanneer moeten de laserguns retour?

Deze moeten een dag na de huurdag geretourneerd worden via PostNL of op onze locatie in Woubrugge. Als je dus vrijdag huurt, dan retourneer je de set op zaterdag. ‘s Avonds lasergamen is dus ook zeker mogelijk!

Wanneer ontvang ik de laserguns?

Deze ontvang je een dag voor de reserveringsdatum. Wil je last minute boeken, neem dan contact met ons op. In dat geval zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Over het lasergamen

Wat is lasergamen?

Lasergame is een spel waarbij twee teams tegen elkaar spelen of iedereen individueel tegen elkaar speelt en zoveel mogelijk tegenstanders afschiet met een lasergun. Je wint door zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten.

Vanaf welke leeftijd is lasergamen geschikt?

Met onze laserguns kun je al lasergamen vanaf 6 jaar. Dit maakt lasergamen uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen kan het echter heel leuk zijn. Wij verhuren regelmatig voor bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of studentenverenigingen.

Waar kan ik het spelen?

Dit kan echt overal, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij, gymzaal, het bos of thuis. Je hebt geen stroom nodig en bovendien kan je het spel spannender maken door het in het donker te spelen, net wat jij wilt.

Hoe regel ik het?

Als eerste huur je een lasergame set voor het aantal personen en gewenste dagen die jij wilt. Je nodigt de deelnemers uit en regelt een locatie. Ook zorg je voor eten en drinken en obstakels. Let op, bij sommige locaties zijn de obstakels al aanwezig. Vervolgens kan het spel beginnen.

Is lasergamen veilig?

Ja, er wordt gebruik gemaakt van een onzichtbaar, pijnloos en onschadelijk infrarood licht. Je raakt de tegenstander door jouw laser op zijn lasergun te richten. Je hebt dus ook geen helmen en vesten nodig.

Over onze laserguns

Kunnen de laserguns tegen regen?

Nee, in dat geval zal je binnen moeten lasergamen. Wil je toch buiten lasergamen, dan kan je tussen de buien doorspelen of verplaatsen naar een andere dag.

Hoelang gaan de laserguns mee?

Met de laserguns kan maximaal 10 uur onafgebroken worden gespeeld voordat deze leeg zijn. Er worden voor de zekerheid ook reservebatterijen meegeleverd, zodat je gegarandeerd kan spelen. Vergeet niet de oude batterijen te retourneren, wij zullen deze op de juiste manier inleveren.

Wat is het bereik van de laserguns?

Je kan met de lasergame pistool jouw tegenstander tot maximaal 50 meter raken. Bij daglicht kan het bereik in het geval van outdoor lasergamen wat minder zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met zonlicht dat het infraroodlicht verdund. Ook de gekozen soort munitie heeft hier invloed op. Single shot is in dat geval de munitiesoort met het grootste bereik

Wat zijn anti-cheat laserguns?

Met de anti-cheat laserguns kan er niet vals gespeeld worden. Als je eenmaal geraakt ben kan je namelijk niet meer van team wisselen. Ook is het niet mogelijk om zonder spelleider het aantal levens bij te vullen, dit doe je als volgt (Youtube). En de spelers kunnen het aantal levens niet bijvullen door het geweer uit-en-aan te zetten. Hierdoor is het onmogelijk om vals te spelen.

Met hoeveel teams kan ik het spelen?

Je kan met maximaal 4 teams en een onbeperkt aantal personen lasergamen. Deze teams kunnen gemaakt worden met de 4 verschillende kleuren lampjes op de lasergun. Bekijk voor alle soorten teamspellen onze pagina over spelvormen

Lasergame huren bij HuurbijDaniek

Wanneer kan ik de laserguns verwachten?

De laserguns worden minimaal 1 dag voor de huurdatum geleverd op het PostNL punt. Je kan zelf bepalen wanneer je de laserguns gaat ophalen.

Hoe werkt de slechtweer garantie?

Zie je op de Buienrader al dat het slecht weer wordt op je huurdatum en wil je daarom annuleren? Geen probleem, de enigste voorwaarden is dat je 72 uur van te voren annuleert. 

Tot wanneer kan ik annuleren?

Je kunt tot 72 uur voor de reservering kosteloos annuleren. Hier maken wij geen punt van ;)

Zijn jullie echt de goedkoopste?

Zeker weten! Wij bieden een compleet lasergame feestje aan voor de beste prijs.