Heb je hulp nodig?
Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergame feestje

Lasergamen is vrijwel altijd een feest voor iedereen, van jong tot oud. In de juiste setting kun je bij iedereen de innerlijke krijger naar boven krijgen. Zowel binnen als buiten is het mogelijk om een lasergame feest te organiseren met onze lasergame set. Hierbij een paar tips om het zelf op te zetten.

 

Haal het lasergame feestje in huis

Lasergamen feestjeTen eerste is het belangrijk om te kijken naar het aantal deelnemers. Het is handig om het speelveld niet te groot en niet te klein te maken. Bij een lasergame binnen is het speelveld vaak al duidelijk en is het vooral van belang om af te spreken welke ruimtes bij het speelveld horen. Kies bijvoorbeeld welk klaslokaal of welke kantoorruimte wel bij het speelveld horen. Pas vooral op met gevaarlijke voorwerpen in de buurt.

Verder heb je meer spanning als je zorgt voor voldoende schuilplekken. Let wel op dat je de plekken niet te goed maakt, waardoor de spelers daar hun tegenstanders makkelijk vanuit een hoekje kunnen afschieten. Je kunt binnen spelen extra spannend maken door het licht uit te doen en eventueel de ramen te verduisteren. Ook een rookmachine en discolampen kunnen extra sfeer in het spel brengen. Wij kunnen tegen een meerprijs een set lampen meeleveren met onder andere een laser en stroboscoop voor extra opwinding.

 

Zo maak je van lasergamen een groot feest

Ook buiten de deur kan met onze guns gespeeld worden. Bij daglicht vangen de pistolen prima het signaal op dat bij een schot wordt afgegeven. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor een lasergame feest vrijwel eindeloos. Denk eens aan een spelletje lasergame op een sportveld met zelf geplaatste hindernissen of bijvoorbeeld in een bos. Wel is het hierbij belangrijk om een duidelijk speelveld af te spreken, zodat het eerlijk en overzichtelijk blijft. Afbakenen gaat heel goed met bijvoorbeeld pionnen. Of huur een paar camouflagenetten om het veldje af te zetten. 

Bekijk vooral onze andere pagina’s voor meer inspiratie: