Heb je hulp nodig?
Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Indoor lasergamen

Indoor lasergamen is een bekend fenomeen bij bijvoorbeeld kartbanen, maar heb je het al weleens thuis geprobeerd? Lasergamen is indoor misschien nog wel leuker als je het op een bekende plek doet, zoals op school, op kantoor of gewoon thuis. Hierbij wat tips en inspiratie om van indoor lasergamen een gavere ervaring te maken, of het nou thuis is of ergens anders.

 

Indoor lasergamen als bedrijfsfeest

thuis lasergamen indoorVoor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten was lasergamen natuurlijk altijd al een beproefd concept. Met z’n allen naar de kartbaan om elkaar daar af te gaan schieten. De laatste jaren is men hier echter wat creatiever mee geworden. Zo worden hele kantoren, supermarkten en bedrijfshallen voor één keer omgebouwd tot lasergamehal met een gehuurde set lasergeweren. Het leuke daaraan is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Maak schuilplekken in de supermarktschappen. Of klim door een heftruck in de loods om je collega’s af te schieten. Niet veel is leuker dan eens goed plezier maken op je eigen werkplek. Dat is wat het huren van een lasergame set zo leuk maakt. Voor indoor lasergamen is het verder een leuk idee om een rookmachine of stroboscoop erbij te huren als extra special effect. Wedden dat je het saaie kantoor amper nog terug kent?

 

Thuis lasergamen? Zeker wel

Wist je dat lasergamen ook thuis heel leuk kan zijn? Tijdens de lockdowns kregen we vaak terug van klanten dat er weinig verfrissender is dan een keer het huis op z'n kop zetten en met z’n allen lekker thuis te gaan lasergamen. Verduister de ramen, gooi wat discolampen aan of een stroboscoop, jaag wat rook in je huis (pas wel op met de rookmelder) en ineens is de woonkamer nauwelijks nog terug te kennen. Ook bijvoorbeeld bij een feestje van je kind of tijdens een familiedag is het een vette ervaring, met als bijkomend voordeel dat je niet afhankelijk bent van het weer. Ook kan het leuk zijn om ook eventueel de tuin erbij te betrekken als extra speelveld als het weer het toelaat. Een camouflagenet kan daarbij net wat extra’s toevoegen voor de oorlogservaring of gewoon om de planten in de tuin af te schermen.