Heb je hulp nodig?
Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergamen als kinderfeestje

Lasergamen maakt je kinderfeestje vaak tot een groot succes. Een bekend concept is om naar een professionele hal te gaan, maar daarbij kunnen de kosten flink oplopen. Voor een kinderfeestje met lasergame bij een grote hal met 12 kinderen, ben je al snel meer dan 100 euro kwijt voor een kwartiertje en dan moet er vaak ook nog daar gegeten hebben. Bij ons heb je voor €70,- per dag al een set geweren waarmee de kinderen naar hartelust kunnen spelen, dan kan er ineens wel een extra frikandel van de lokale patatboer af!

Probeer verschillende spelvormen, probeer verschillende locaties en maak van een kinderfeestje een groot succes voor een kleine prijs.

 

Voordelen van onze lasergame voor een kinderfeestjeLasergamen kinderfeestje

Een groot voordeel van een lasergame kinderfeestje is dat kinderen er vrijwel altijd enthousiast op reageren. Deel de meegeleverde lintjes uit, leg het spel uit en waarschijnlijk zijn ze het komende half uur wel weer zoet. Als je een beetje variatie in de spellen of het speelveld brengt, is de kans groot dat je er de hele middag geen kind meer aan hebt. Voor lege batterijen hoef je niet bang te zijn, de batterijen gaan tot wel 10 uur mee en reserve batterijen worden meegeleverd. Ook als het zou voorkomen dat één van de geweren het ineens begeeft, dan zijn er al reserveguns meegeleverd. Ook bieden wij droog weer garantie. Mocht 72 uur van tevoren blijken dat het op de dag van spelen gaat regenen, dan kun je kosteloos annuleren. Al met al hoef je je dus nergens zorgen over te maken voor een kinderfeestje met onze lasergame.

 

Zo regel je een lasergame kinderfeestje

Het belangrijkste is om een goede plek te vinden. Dit kan thuis zijn, maar je kunt jezelf ook het werk van het opbouwen van een leuke game-arena in huis besparen en lekker naar een bos in jouw omgeving gaan. Zoek vooral een leuke plek op met voldoende obstakels om achter te schuilen. Probeer verder een plek te vinden die makkelijk een beetje af te bakenen is. Bij een kinderfeestje willen kinderen zich nog weleens verliezen in het lasergamen en overal heen rennen. Als je duidelijk afzet waar je mag spelen, houd je het compact en overzichtelijk. Verder is het voor de ervaring in het bos ook leuk om de kinderen wat camouflagestrepen op te schminken. Zo voelen ze zich nog meer soldaatje. Aan het eind van de dag kun je nog de meegeleverde diploma’s aandelen zodat de gasten van het kinderfeestje nog een aandenken hebben aan een onvergetelijke dag lasergamen.