Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergamen op eigen locatie

Een middagje lasergamen op eigen locatie is een goedkoper en misschien wel leuker alternatief voor lasergamen bij een grote commerciële hal. Op een professionele lasergame locatie betaal je al snel meer dan een tientje voor amper een kwartiertje spelen. Een groot voordeel van een lasergame huren is dat je in principe de hele dag kunt spelen. Ook scheelt het aanzienlijk in de kosten. Waar lasergamen met 12 mensen op locatie vaak al snel 120 euro kost, ben je bij ons maar €70 kwijt en dan kun is de speelduur ook nog eens veel langer.

 

Lasergamen op eigen locatie

Organiseer een eigen lasergame

Het lijkt misschien een hele opgave om een lasergame op eigen locatie op te zetten, maar in werkelijkheid ligt het er net aan hoe gek je het zelf maakt. Kijk eens rond op de locatie. Waar zou je achter kunnen schuilen? Waar is plek voor een obstakel? Het fijne aan lasergamen is dat een obstakel niet per se massief hoeft te zijn omdat het alleen een straal tegen hoeft te houden. Zowel binnen als buiten kan worden gespeeld. In principe vangt de ontvanger van het geweer ook bij daglicht nog de stralen op, hooguit is het bereik van je wapen iets minder bij fel zonlicht. 

Bij huis lasergamen is altijd een handige optie. Ook kun je bijvoorbeeld een gymzaal regelen of een bedrijfshal. Het bijkomend voordeel is dat er waarschijnlijk al attributen op de locatie aanwezig zijn om als obstakel te dienen. Verder is het bij een binnenlocatie altijd een leuke toevoeging om extra sfeer te brengen met een set discolampen en een rookmachine.

 

Eigen locatie voor lasergamen aankleden

Voor buiten lasergamen is het dan weer leuker om je een beetje te camoufleren. Bekijk vooral de pagina over buiten lasergamen voor wat extra inspiratie.

Vrijwel overal in Nederland is wel een uitermate geschikte locatie voor outdoor lasergamen. Denk maar aan een parkje, een bos of een ander soort natuurgebied. Als je met respect met de omgeving omgaat ben je in principe niemand tot last met een potje lasergamen. 

Als je er zo snel niet uit komt, bekijk dan de pagina’s per grote woonplaats om wat extra inspiratie op te doen voor lasergame locaties: