Lasergamen Amsterdam

Wil je gaan lasergamen in Amsterdam? Probeer het eens zelf op een eigen gekozen locatie! Waar je vaak een hoop geld kwijt bent voor een kwartiertje spelen bij een professionele hal, kun je met een set van HuurbijDaniek de hele dag naar hartenlust spelen. Het bijkomend voordeel is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Bekijk vooral de tips voor thuis lasergamen als je van plan bent om thuis te gaan spelen.

 

Opties voor lasergamen in AmsterdamLasergamen Amsterdam

Een andere optie dan thuis is om lekker de stad in te trekken. Als je vlakbij Amsterdam centrum zit, is lasergamen in het centraal gelegen Vondelpark bijvoorbeeld een hele leuke locatie. Let er vooral op dat je voldoende obstakels hebt om achter te schuilen en dat je het veld duidelijk afbakent. Een te groot speelveld zorgt er namelijk voor dat je niemand meer vind en dat er nauwelijks actie plaatsvindt.

In Amsterdam Oost is lasergamen in het Diemerpark of het Flevopark een valide optie. Voor Amsterdam Noord heb je natuurlijk het Noorderpark om een potje lasergame te spelen. Verder is het natuurlijk volledig aan je eigen creativiteit om een vette battleground op te zetten.

 

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk vooral de gunstige tarieven die wij bieden ten opzichte van grote hallen en de concurrenten. Ook bieden we allerlei extra producten om erbij te huren en  om van een dag lasergamen een nog meer onvergetelijke ervaring te maken.