Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Lasergamen Eindhoven

Zin om een keer te gaan lasergamen in Eindhoven? Er zijn opties in Eindhoven om echt met een professionele set te spelen op locatie. Hierbij zit je echter vaak met het probleem dat dat relatief prijzig is en je vaak maar een minuut of 15 kunt spelen. Hierdoor wordt lasergamen op een kinderfeestje al snel een dure onderneming. Dat is jammer, want lasergamen is leuk en geschikt voor vrijwel alle leeftijden.

 

Speel thuis in Eindhoven

Huur je een lasergame set, dan profiteer je van mooie voordelen. Grote voordelen zijn dat je in principe de hele dag kunt spelen. Of in ieder geval de 8 uur die je met een set batterijen kunt doen. Ook ben je helemaal vrij in het kiezen van een locatie voor een potje lasergamen in Eindhoven. Natuurlijk is in en rondom huis een goede optie, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een sporthal af en maak daar je eigen lasergamehal. 

 

Lasergame huren Eindhoven

Outdoor lasergamen

Ook buiten zijn er voldoende opties voor lasergamen in Eindhoven. Ieder plein, park of bos met voldoende obstakels om achter te schuilen volstaat in principe voor een potje outdoor lasergamen. Denk in de omgeving eens aan park Eckart, Strijp of aan de Stratumse heide. Met een beetje respect voor de omgeving door een beetje op te letten waar je loopt en geen rommel achter te laten, zit je in principe niemand in de weg met lasergamen. Als je liever in een stedelijke omgeving wilt lasergamen kun je ook iets in de buurt van het centrum van Eindhoven gaan zoeken, zoals in de buurt van Stratumseind.

Bekijk vooral de mogelijkheden tot het huren van attributen voor de extra spanning en ontdek onze voordelige prijzen. Met HuurbijDaniek beleef je een onvergetelijke middag lasergamen zonder al te veel gedoe!