Lasergamen Utrecht

Zin om een keertje te gaan lasergamen in Utrecht? Naar een echte lasergamehal zoals Ozebi of de Kartfabrique is natuurlijk een optie, maar veel leuker en goedkoper is het om zelf een set te huren en de stad in te trekken, gewapend met je eigen laserguns. 

 

Geen gedoe

Het voordeel van onze lasergame verhuur is dat het weinig gedoe is. Je haalt de set een dag van tevoren op bij je gekozen PostNL punt en je brengt hem de dag na het spelen weer terug. Wij leveren een retourlabel bij de doos, waardoor het terugbrengen een kwestie van plakken en wegbrengen is. Hoe fijn is dat!

 

Lasergamen in Utrecht? Tuurlijk welLasergamen Utrecht

Voor een spelletje lasergamen hoef je in principe Utrecht niet uit. Natuurlijk zijn de bossen bij Zeist een goede optie als je wat verder weg wilt, maar waarom zou je niet gewoon het Maximapark proberen of zoek je een parkje bij de singels uit? Het fijne aan een lasergame set huren is dat je volledig vrij bent om al je zaken zelf te regelen. Bekijk vooral de tips voor een lasergame feestje. Ook hebben we voor jou alvast wat ideeën aan spelvormen opgetekend.

Al met al is lasergamen in Utrecht een leuke activiteit voor jouw kinderfeestje, vrijgezellendag of bedrijfsuitje. Bekijk vooral de prijzen en mogelijkheden om jouw lasergame party onvergetelijk te maken.