Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Outdoor lasergamen

Wist je dat lasergamen ook prima buiten kan? Onze set laserguns is goed in staat om de laserstralen die worden afgeschoten op te vangen bij daglicht, waardoor outdoor lasergamen een goede optie wordt. Kies een locatie bij jou in de buurt om elkaar af te schieten en te winnen. Bij deze wat tips en inspiratie.

 

Outdoor lasergamen op een locatie in de buurt

Vrijwel overal kun je wel outdoor lasergamen. Met een gezonde dosis creativiteit is ieder pleintje, bosje of parkje om te toveren tot een heus battlefield. OutdoLasergamen outdooror lasergamen kan daarom dus bijna altijd gewoon bij jou in de buurt. De vraag is niet of er een locatie is, maar op welke locatie je wilt lasergamen. We hebben voor diverse woonplaatsen al wat inspiratie gegeven.

 

Outdoor lasergamen in en met de buurt

Met de buren kan het heel leuk zijn om een keer met z’n allen te gaan lasergamen. Grijp bijvoorbeeld burendag aan om in de buurt je eigen speelveld te maken. Veel leuker dan ergens heen gaan is immers om lekker de buurt op stelten te zetten met een lasergame. Wie weet schuilt er ineens een echte krijger in die saaie buurman…

 

Tips voor outdoor lasergamen

Buiten lasergamen is qua geweren dus geen probleem, wel is het soms wat moeilijker om je te verbergen. Gebruik daarom bijvoorbeeld schmink om jezelf iets te camoufleren. Ook kun je bij ons een camouflagenet huren om achter of onder te schuilen. Hierdoor wordt een pleintje of bos bij jou in de buurt al snel een echte lasergame-arena.

Wel kan het handig zijn om op de locatie zelf een duidelijk speelveld af te spreken. Zeker in een bos willen mensen wel eens te ver uit elkaar gaan, waardoor er nauwelijks actie plaatsvindt. Hoe kleiner het veld, hoe meer actie, maar ook hoe sneller je wordt afgeschoten. Probeer dus aan de hand van het aantal mensen op locatie, in te schatten op welk speelveld je het beste kan lasergamen.