Heb je hulp nodig?
Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

XL Lasergame set

Aantal laserguns
Aantal targets (geen vesten)
2 dagen
1 dag

De XL Lasergame set is een favoriet voor onder andere kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Het staat garant voor urenlang speelplezier met het gemak dat je de lasergame set alleen maar hoeft op te halen bij een PostNL-punt en hem daar, na het spelen, ook kan afleveren wanneer het jou uitkomt. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven en je hoeft er ook niet verder voor te rijden dan je dichtstbijzijnde pakketpunt. Naast de bovenstaande attributen die bij de lasergame set horen, kun je ook nog obstakels huren om achter te schuilen of attributen om de sfeer te verhogen, denk aan een rookmachine, lichtset of een camouflagenet.

Waar haal ik de set op?

Bij het uitchecken kun je een PostNL-punt bij jou in de buurt kiezen. Hier wordt de set een dag voor je verhuurperiode begint afgeleverd. Je kunt er ook voor kiezen om de set door ons te laten bezorgen aan huis of je kunt hem zelf afhalen bij ons in Woubrugge (Zuid-Holland).

Waar lever ik de set weer in?

Bij hetzelfde pakketpunt als waar je het hebt opgehaald. Je pakt de box in zoals je hem aantrof, sluit de box af met de meegeleverde tiewraps en je plakt het retouretiket over het bezorgetiket. Vervolgens lever je de set weer af bij het pakketpunt en ben je klaar! Wanneer je hem door ons laat bezorgen of bij ons afhaalt, gaat het terugbrengen in overleg.

Hoe werkt de lasergame set?

De lasergame set wordt geleverd met instructies. Die zijn uitgeschreven, maar er zit ook een QR-code met filmpjes bij. Hierin wordt helder uitgelegd hoe je de laserguns aan en uit zet, hoe je van team verandert en hoe je het aantal levens weer reset. Ook krijg je een lijst met ideeën voor spelvormen mee. Zo weet je zeker dat je je niet gaat vervelen.

Hoe lang gaat de lasergame set mee?

Over het algemeen staat de set garant voor 5 à 6 uur spelen. Mochten de batterijen eerder leeg gaan, dan zitten er nog reservebatterijen in de doos ;)

Kan ik er nog attributen bij bestellen?

Zeker! Selecteer het aantal laserguns en het aantal targets dat je wilt. Bij de volgende stap kun je nog obstakels, discolampen, rookmachines en camouflagenetten bestellen!

In de kist

Reservebatterijen
Handleiding met spelmogelijkheden

Specificaties

  • 5 à 6 uur speelplezier
  • Reservebatterijen meegeleverd
  • Uitleg met video’s meegeleverd
  • Retour-instructie inbegrepen
  • Attributen kun je zodadelijk bestellen