Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Onze laserguns

laserpistool levensBehalve dat we veel opties bieden voor spelvormen, zijn er ook een hoop opties op onze laserguns. Hierdoor kan een speler kiezen om bijvoorbeeld veel zwakke of weinig sterke schoten te vuren tijdens een spel voordat diegene moet herladen.

 

Meerdere levens

Bij onze laserguns heb je 4 levensbalken, ieder balkje staat voor 3 levens. Je hebt dus in totaal 12 levens. Let wel, je kunt dus met één schot meerdere levens verliezen bij bepaalde munitie. De laserpistolen hebben een ontvanger boven de loop van het geweer zitten. Als de lasergun daar geraakt wordt door een straal begint het te trillen en ben je een aantal levens kwijt.

Hoeveel levens je nog hebt en hoeveel je er dus al kwijt bent, kun je zien aan de levensbalken. Aan de zijkant van het laserpistool zitten vier lichtbalken, die als het goed is aan het begin oplichten. Zoals al vermeld staat iedere balk voor 3 levens. Als hij langzaam begint te knipperen, dan staat de balk voor 2 levens en als de balk snel knippert dan zit er nog maar één leven in.

Dit is hoe je als spelleider of als tegenstander het aantal levens weer vol maakt:

laserguns

 

Anti-valsspelen laserpistolen

Bij veel laserpistolen is het mogelijk om door uit- en inschakelen het aantal levens weer tot maximaal op te laden. Deze vorm van valsspelen zorgt er dan ook voor dat spellen lang duren en dat het onmogelijk wordt om eerlijk te winnen.

Onze laserpistolen zijn anti-cheat, wat inhoud dat alleen een tegenstander of spelleider het aantal levens weer op kan laden. Hierdoor kun je zelf bepalen of en hoe vaak je iedereen zijn levens weer oplaadt en wanneer een uitgeschakelde speler ook echt uitgeschakeld is.

 

Team kiezen

Met onze laserpistolen kun je met wel 4 teams spelen. De cirkel bij de trekker licht op in de kleur van jouw team, daardoor kun je zien bij wie je hoort. Je kunt van team wisselen, maar niet meer nadat je een keer bent geraakt. Op die manier kan er tevens niet valsgespeeld worden met onze laserguns.

Verder zijn onze laserguns volledig veilig. De stralen die uit het laserpistool komen zijn infrarood licht, volstrekt ongevaarlijk. Wel kan het zijn dat het licht weerkaatst op spiegels, glas of lichte muren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van een lasergame feestlocatie.

 

Laserguns activeren

  • Zet het geweer aan;
  • Kies je teamkleur;
  • Kies je munitiesoort (soort wordt verteld door de lasergun);
  • Spelen maar;
  • Tijdens het spelen kun je munitie herladen;
  • Als er geen levensbalk meer brandt, ben je uitgeschakeld.