Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco huren Drenthe

Woon jij in Drenthe en wil jij silent disco koptelefoons huren? Dat is zeker mogelijk bij HuurbijDaniek. Drenthe kent veel natuurgebied. Om dit onverstoord te laten terwijl je maximaal wilt feesten in misschien wel één van Nederlands mooiste stukken landgoed is dan een grote uitdaging. Silent disco biedt hier precies de juiste oplossing in. Organiseer jij de leukste silent disco van heel Drenthe? Bekijk dan gauw wat er mogelijk is met silent disco.

 

Silent disco festivalsilent disco drenthe

Met de vele mooie stukken bos en andere prachtige natuurgebieden in Drenthe is het zeker wel het pareltje van Nederland. Een evenement in de natuur organiseren kan hartstikke gaaf zijn. Of dit nu in een bosgebied is of bij een plas, een silent disco biedt de leuke ervaring van met elkaar genieten van muziek terwijl je de geluidsoverlast tot een minimum houdt. Zo weet je zeker dat je optimaal kan genieten van muziek met minimale overlast. Ideaal dus!

 

Silent disco in huis

Natuurlijk kan je ook thuis genieten van silent disco. Silent disco is voor zowel jong als oud. Of je nu met een kinderfeestje een silent disco wilt organiseren, met jongeren samen wilt genieten van muziek zonder overlast te veroorzaken, of voor ouderen een leuke middag met muziek wilt organiseren, dit kan met silent disco. Een combinatie van kinderen, jongeren en ouderen is tevens een optie. Verhuur is al mogelijk vanaf 6 stuks, dus de grootte van de groep hoeft niet eens erg groot te zijn. Ideaal als jij eerst silent disco eens wilt uitproberen met een kleiner clubje. Met silent disco is er keuze uit tot wel drie kanalen. Zo zorg je ervoor dat er wat te luisteren is voor iedereen. De kanalen zijn geheel zelf in te stellen, zodat jij volledig in controle bent van de muziek.

 

Huren kan onder andere in:

  • Silent disco huren Eemshaven
  • Silent disco huren Groningen
  • Silent disco huren Veendam

Staat jouw plaats hier niet tussen maar wil je wel bij ons huren? Vraag een offerte aan en we zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.