Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco huren Friesland

Wil jij silent disco koptelefoons huren in Friesland? Waar je ook maar een silent disco wilt organiseren, bij ons kan je het huren. Silent disco koptelefoons in Leeuwarden, Sneek, Drachten of één van de vele andere Friese steden, silent disco in Friesland kun je huren bij ons. Maak jij een onvergetelijk feest met onze silent disco koptelefoons? Huur ze nu!

 

Silent disco aan het Friese strand

Silent disco FrieslandFriesland kent vele stranden. Wadden, de Noordzee, het IJsselmeer. Allemaal zijn ze net even anders. Veel keuze dus als jij een silent disco wilt organiseren voor op het strand. Ook is er natuurlijk de optie om een silent disco op een boot te organiseren. Net even wat spannender en een echt unieke ervaring voor een silent disco. De mogelijkheden liggen in jouw handen. Je zou met een klein clubje kunnen relaxen aan het strand met wat gezellige muziek, of een groot evenement aan het IJsselmeer organiseren. Huren is al mogelijk vanaf 6 stuks, dus hoe groot of klein je jouw silent disco ook organiseert, wij kunnen het leveren.

 

Wat wij jou aanbieden

Of je nu een silent disco wilt organiseren op het strand of silent disco koptelefoons wilt huren in Leeuwarden, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wij kunnen een groot aanbod van silent disco koptelefoons leveren, namelijk tot wel 2.000 stuks. Hoe groot jouw feest dus ook is, wij hebben er de koptelefoons voor. Onze silent disco koptelefoons hebben keuze uit wel drie kanalen. Deze kanalen zijn allemaal zelf in te stellen. Hiermee kan je dus zelf muziek uitkiezen die voor iedereen wel bevalt. Klaar met huren? Retour sturen hoeft pas de volgende dag, zodat jij gerust je tijd kan nemen met alles weer inpakken. Wil je voor meerdere dagen huren? Dat kan altijd bij ons.

 

In Friesland huren is onder andere mogelijk in:

  • Silent disco huren Drachten
  • Silent disco huren Leeuwarden
  • Silent disco huren Sneek

Staat jouw plaats hier niet tussen maar wil je wel bij ons huren? Vraag een offerte aan en we zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.