Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco huren Groningen

Van de Randstad tot aan het hoge noorden, wij leveren silent disco koptelefoons. Of jij nu silent disco huurt voor Groningen stad of silent disco wilt huren voor de provincie, de mogelijkheden van silent disco zijn eindeloos. Het zou natuurlijk ook kunnen dat jij met jouw studentenvereniging een silent disco wilt organiseren in Groningen. Huren kan vanaf 6 stuks tot wel 2.000 stuks, dus mogelijkheden genoeg. Bekijk anders direct wat er allemaal geleverd wordt in onze silent disco box.

 

Silent disco huren in Groningen

Silent disco GroningenWil jij een te gekke silent disco organiseren in de stad Groningen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Silent disco is voor jong en oud. Of jij dus een silent disco kinderfeestje wilt organiseren, een silent disco met een studentenvereniging wilt houden, voor scouting een silent disco wilt huren of misschien zelfs wel een leuke middag wilt organiseren voor het ouderentehuis, met silent disco zijn er genoeg opties. Ook zijn er voldoende locaties in Groningen. Je kan een silent disco organiseren op een boot door de grachten van Groningen, of je kan ervoor kiezen om een silent disco in een park te organiseren. Vanaf 6 stuks kan je al bij ons huren, dus je bent niet afhankelijk van een hele grote groep om een silent disco te organiseren. Maak jij het leukste silent disco feest van het hoge noorden?

 

Silent disco in de provincie

Wil jij silent disco huren in de provincie Groningen? Natuurlijk is dat ook mogelijk! Of je nu een huisfeest in een dorp in Groningen wilt houden of een groter evenement in het natuurgebied van Groningen wilt organiseren, wij kunnen het leveren. De vele plassen en wateren van Groningen zorgen voor een leuke ervaring aan een klein maar gezellig strand. Met tot wel 2.000 silent disco koptelefoons zorg je ervoor dat er altijd genoeg koptelefoons zijn voor het aantal mensen. Met keuze uit wel drie kanalen zorg je er ook nog eens voor dat er voor iedereen wel leuke muziek tussen zit. Daarbij zijn de kanalen geheel zelf in te stellen waardoor je feestje sowieso slaagt!

 

Huren kan onder andere in:

  • Silent disco huren 
  • Silent disco huren Emmen
  • Silent disco huren Hoogeveen
  • Silent disco huren Meppel

Staat jouw plaats hier niet tussen maar wil je wel bij ons huren? Vraag een offerte aan en we zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.