Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco huren Limburg

Wil jij een silent disco organiseren in Limburg? Dat kan met onze silent disco koptelefoons! Of je nu silent disco wilt huren voor Maastricht, Venlo, Roermond of één van de andere steden of dorpen in Limburg, wij leveren overal in Nederland. Misschien nodig je wel mensen uit van beide buurlanden, of houd je het liever binnen een kleine, besloten kring. Wij leveren vanaf 6 stuks, dus de mogelijkheden zijn er voor zowel kleine als grote groepen.

 

Hoe een silent disco in Limburg organiseren?

Silent disco LimburgWil jij een silent disco organiseren in Limburg? Je hebt een eindeloze keuze aan locatie. Silent disco huren in Maastricht, Venlo of Roermond bieden leuke opties. Maar het is ook mogelijk om in een ander dorp of stad in Limburg de silent disco te huren. Door ons aanbod vanaf 6 stuks kan jij bestellen aan de hand van jouw evenement. Of dit nu een klein feestje thuis is zonder dat je de buren tot overlast wilt zijn, of dat je nu een geweldig dorpsfeest uniek wilt maken. Misschien organiseer jij wel een te gek festival in Limburg! Naast alleen een silent disco huren bieden wij extra attributen aan. Als je jouw feest net wat extra’s wilt geven kan je bij ons een rookmachine of discolampen huren. Hiermee breng je jouw silent disco naar een nieuw niveau.

 

Internationaal publiek voor een silent disco

Zo dicht langs de grens is het natuurlijk ook een leuk idee om vrienden van over de grens uit te nodigen. Nederlanders, Belgen en Duitsers allemaal op hetzelfde feest kan namelijk erg gezellig zijn. Met keuze uit drie kanalen kan je verschillende soorten muziek afspelen. Zo kan je als Nederlander natuurlijk naar Nederlandse muziek luisteren, maar je zou ook naar Belgische of Duitse hits kunnen luisteren. Naast de kanalen bieden wij andere attributen aan. Silent disco huren is een waanzinnige optie als jij een internationaal feest wilt creëren.

 

Huren kan onder andere in:

  • Silent disco huren Maastricht
  • Silent disco huren Roermond
  • Silent disco huren Venlo

Staat jouw plaats hier niet tussen maar wil je wel bij ons huren? Vraag een offerte aan en we zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.