Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent beurs

Een grote zaal met veel mensen zorgt er nu eenmaal voor dat er altijd wel geluid zal zijn. Erg lastig als je dan probeert te focussen op een spreker. Silent disco koptelefoons zorgen ervoor dat er individueel naar de spreker geluisterd kan worden. Zo heb je geen last van achtergrondgeluid tijdens het luisteren. Een silent beurs is dus ideaal als de aandacht volledig naar jou probeert toe te trekken. Het is een geweldig ondersteuningsmiddel om een goed verhaal neer te zetten zonder afleiding.

 

Voor de kleine zaal of grote presentatie

Silent disco koptelefoons bieden de perfecte ondersteuning bij presentaties en beurzen. Je kunt bijvoorbeeld in een kleine zaal bij een grotere beurs ongestoord presenteren zonder last te hebben van achtergrondgeluiden. Natuurlijk kan je de koptelefoons ook inzetten voor een grote beurszaal. Zo heeft niemand last van kletsende buren of afleiding, en blijft de focus op de presentatie liggen. Of je dus zelf presenteert of een presentatie wilt volgen, een silent beurs zorgt ervoor dat de aandacht maar bij één zaak ligt, zonder externe afleidingen. Als je voorheen nooit een verhaal kon volgen op een beurs omdat er te veel geluid was, dan is een silent beurs zeker aan te raden!

 

Silent beurs: opties in overvloed

De koptelefoons bieden ook meerdere opties. Misschien heb je niet genoeg zalen en moeten er wegens omstandigheden twee presentaties in dezelfde hal worden gegeven. De meerdere kanalen die een silent disco koptelefoon aanbieden zijn ideaal voor deze situatie. Met de keuze uit drie verschillende kanalen kan je de aandacht vestigen op drie verschillende onderwerpen. Jouw opties worden hierdoor nog groter. De kwaliteit die wij aanbieden zorgt dat een spreker duidelijk te horen is, en de noise-cancelling headsets garanderen dat er geen last is van achtergrondgeluiden. Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een offerte aan.