Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco bedrijfsuitje

Zoek jij een leuke activiteit om te organiseren met jouw bedrijf? Een silent disco bedrijfsuitje kan de ideale oplossing zijn! Op een werkvloer lopen vaak uiteenlopende mensen, van jong tot oud, ieder met een andere smaak in muziek. Silent disco biedt daarin precies de oplossing die je zoekt. Of je nu de silent disco op de werkvloer zelf organiseert, het magazijn ervoor leeg ruimt, of het bij iemand thuis organiseert, silent disco als bedrijfsuitje blijft een erg leuke ervaring voor jouw werkplek.

 

Silent disco voor jouw bedrijfsuitje

Silent disco is een geweldige manier om een gezellig bedrijfsfeest te organiseren. Het biedt ruime mogelijkheden zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Wij leveren alle benodigdheden voor een geweldige silent disco. Voor het kleine bedrijf met maar 10 werknemers, of voor de grote marktleiders met meer dan 200 werknemers, wij kunnen de koptelefoons aanleveren. Ons aanbod kan zich aanpassen aan wat jij nodig hebt. Met keuze uit 3 verschillende kanalen weet je ook dat er dan genoeg keuze is.

 

Wat bieden wij jou aan?

Natuurlijk bieden we jou een onvergetelijk gezellig bedrijfsuitje met onze koptelefoons. Onze headsets bieden kwalitatief geluid met keuze uit drie kanalen. Zo is er gegarandeerd een kanaal wat iemand wel leuk zal vinden. Rock & Roll op het ene kanaal terwijl je popmuziek draait op een ander, genoeg variatie in muziek. Onze zenders zijn daarbij ook draadloos en gaan tot wel 8 uur mee. Daarnaast bieden wij verhuur aan van andere attributen. Zo kan je ervoor kiezen om een rookmachine erbij te huren, of een set feestverlichting. Op die manier creëer je de ultieme ervaring om echt op te gaan in de muziek. Nu vraag je jezelf misschien af, wat moet je dan nog zelf regelen? Het enige wat jij nog hoeft te regelen is de muziek, de snacks en de locatie.