Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco festival

Een silent disco festival organiseren in Nederland is natuurlijk een geweldig idee. Een silent disco festival is namelijk naast een Nederlands publiek ook ideaal voor internationale gasten. Iedereen kan naar zijn of haar muziek luisteren en toch nog met elkaar van dezelfde sfeer genieten. Verschillende culturen samenbrengen, met de mogelijkheid uit meerdere kanalen. Zo zet je een silent disco feest voor iedereen neer!

 

Silent disco organiseren

Een grote aanvraag van koptelefoons is bij ons geen enkel probleem. Aanvragen tot 2.000 stuks zijn bij ons zeker mogelijk! Het enige wat je zelf nog zou moeten regelen is een geweldige locatie voor de silent disco, een DJ en eventueel extra attributen. Zo wordt het organiseren van een silent disco jou nog makkelijker gemaakt! Of je nu een festival in de duinen organiseert, op een grasveld of misschien zelfs gewoon in de stad, de mogelijkheden die silent disco biedt zijn eindeloos. Doordat iedereen een koptelefoon draagt is het geluid van een silent disco veel minder. Zo vermijd je geluidsoverlast en kan het festival tot diep in de nacht doorgaan. Organiseer je een groter evenement en heb je meer dan 2.000 stuks nodig? Neem gerust even contact op, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

 

Verschillende kanalen

De silent disco koptelefoons bieden tot 3 kanalen aan. Zo kan je meerdere silent disco DJ's regelen. Een internationaal publiek voor de silent disco is daarmee dan ook zo aangetrokken. Het is erg makkelijk om verschillende culturen en muzieksmaken samen te brengen met silent disco. Mocht iemand niet meer genieten van het ene kanaal kan diegene zo switchen van kanaal. Daardoor is het ook wel geschikt voor zowel jong als oud. Een silent disco festival is niets zonder verschillende soorten muziek! Een combinatie van tot wel drie verschillende genres, of gewoon drie verschillende kanalen zorgt dat er afwisseling blijft in wat iemand kan luisteren. Met de kwalitatieve muziek door de koptelefoons en de beste silent disco DJ’s, zorg je dat je het ultieme silent disco festival neerzet!