Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco huisfeest

Wil je een geweldig feest thuis voor jouw vrienden organiseren en ben je van plan om tot laat in de nacht door te feesten? Een silent disco set voor thuis huren zorgt ervoor dat er niet midden in de nacht een boze buurman op je deur klopt. Ideaal voor jezelf en voor jouw buren dus! Deze nieuwe manier van feesten vermindert de overlast en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van leuke muziek. Met tot wel drie kanalen kan iedereen van zijn of haar muziek genieten.

 

Een nieuwe manier van feesten

Een silent disco party is echt een nieuwe manier van een feest geven. Silent disco clubs bestaan nog maar sinds 2018 in Nederland, dus niet zo gek als je er nog nooit van gehoord had. Een silent disco feest is dan ook een unieke ervaring voor jou en je vrienden. Met een silent disco ben je er zeker van dat jij een uniek feest neerzet voor iedereen. Opties genoeg met silent disco. En huren kan al vanaf 6 stuks, dus of je het eerst met een klein vriendengroepje wilt uitproberen of gewoon lekker los wilt gaan tijdens een groter huisfeest zonder de buren wakker te houden, bij ons kan je het zo regelen.

 

Silent disco feest thuis organiseren

Thuis een silent disco feest geven is zo gedaan. Wij bieden jou de koptelefoon en zenders aan. Het enige wat jij nog hoeft te regelen zijn de snacks en het drinken. Met keuze uit drie kanalen kan je voor iedereen muziek inrichten. Een playlist met alleen maar EDM of liever een rustigere playlist, het is allemaal mogelijk. Je kunt zelf verbinden met een zender waardoor alles zelf in te stellen is. Je hebt daarmee volledige controle over welke muziek er gedraaid wordt. Zo kan jij een fantastisch silent disco feest thuis organiseren waar je vrienden nog jaren over zullen praten.