Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent disco kinderfeestje

Wil jij een geweldig kinderfeestje organiseren? Een kinderfeestje met onze silent disco sets is dan perfect voor jou! Kinderen kunnen soms erg kieskeurig zijn met muziek. Sommigen weigeren naar K3 te luisteren, anderen weigeren weer naar Chipz te luisteren. Met de drie kanalen van onze silent disco sets zal dit geen probleem meer zijn. Silent disco is ook vrij nieuw. Ga daarom met de tijd mee en regel een uniek kinderfeestje!

 

Silent disco voor een groot of klein kinderfeestje

Wij bieden silent disco koptelefoons aan vanaf 6 stuks. Of je dus een klein vriendengroepje wilt voorzien van muziek zonder de buren boos te krijgen, of dat je misschien een kleine zaal hebt gehuurd en met 40 vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke verjaardag wilt creëren. Met silent disco is het allemaal mogelijk. Met de optie uit drie kanalen is er dan ook voor iedereen wel wat leuks te luisteren. Zo zou je kanalen kunnen instellen voor jongens, meisjes en voor de volwassenen. Dan kan je als ouder ook meegenieten van het plezier van jouw kind. Het blijft dan voor iedereen leuk!

 

Geschikt voor jonge kinderen en tieners

Wij raden de silent disco aan vanaf 6 jaar. Natuurlijk is het dan niet geschikt voor alleen zesjarigen. Silent disco is eigenlijk voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Mocht je kind te oud zijn geworden voor een kinderfeestje, dan zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen een huisfeest te geven met onze silent disco set. Dan kan je tot laat door zonder boze buren, ideaal dus voor de luide tiener! De opties zijn dan ook eindeloos. Onze silent disco koptelefoons kunnen tot wel 8 uur lang meegaan, zodat je de hele middag of de hele avond door kan met een feestje! Het luisterplezier lijkt zo niet op te houden.