Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent rondleidingen

In stilte een museumbezoek begeleiden zodat iedereen volledig in het verhaal op gaat, of een stedentocht met uitleg zonder dat de drukke straten en auto’s jou overstemmen? Silent disco koptelefoons bieden hierbij de ideale oplossing. Geen geschreeuw over het achtergrondgeluid of zorgen maken dat je niet te luid bent voor andere bezoekers met silent disco headsets. Silent rondleidingen organiseren zijn de oplossing voor overlast en achtergrondgeluiden tijdens een rondleiding.

 

Silent rondleidingen voor een museumbezoek

Veel musea bieden al een tour aan. Deze kan vaak begeleid worden met audio om zo nog meer toe te lichten op wat iemand ziet. Met de rijke geschiedenis van Nederland en de vele musea die wij kennen kan een koptelefoon een geweldig ondersteunend middel zijn om jouw bezoekers toch nog wat mee te geven. Met keuze uit drie kanalen kan je een tour opsplitsen in drie delen. Zo is er keuzeruimte om te beslissen welk onderdeel een bezoeker als eerste bezoekt. Scheelt weer, want dan wordt niet iedere bezoeker direct naar dezelfde zaal gestuurd op een drukke dag. Afgesloten van andere bezoekers kan je dan ook optimaal luisteren naar de interessante informatie.

 

Silent stad rondleiding zonder achtergrondgeluid

Steden kunnen erg luid zijn. Auto’s die langsrijden, veel mensen die praten, wegenwerk, noem het maar op. In een stad is genoeg achtergrondgeluid. Dat kan natuurlijk erg interessant zijn als je een verhaal over een stad probeert te vertellen. Misschien loop je wel door Leiden maar zijn er veel luide studenten op straat. Dan wordt het lastig om de geschiedenis van Leiden als vestingstad te vertellen. Een silent disco koptelefoon blokkeert dit achtergrondgeluid op zo'n moment, ideaal. Zo kan je de geschiedenis van een stad vertellen zonder dat het achtergrondgeluid de aandacht wegtrekt. In de grote steden als Utrecht, Den Haag of Amsterdam is dit erg handig om zo de aandacht bij de rijke geschiedenis te houden tijdens de silent rondleiding.