Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Silent sporten

Met een groep sporten kan hartstikke leuk zijn. Of dit nu rustgevend yoga is, intensief wielrennen of simpelweg lekker bewegen met een groep in een sportclub. Een muziekje kan er net voor zorgen dat je beter op gaat in jouw sportervaring. Rustgevende muziek voor de yoga, een lekker muziekje dat je power geeft tijdens het wielrennen, of een motiverend nummer voor de fitness, het is zelfs allemaal tegelijkertijd mogelijk. Silent sporten is een nieuwe mogelijkheid met de opkomst van silent disco koptelefoons. Een unieke manier van sporten en simpel te regelen!

 

Groepssessies met koptelefoons

silent sporten

 

Iedereen krijgt zijn energie net uit een andere bron. De één die kan net dat extra stapje zetten als diegene Metal hoort, een ander krijgt weer energie van de foute top 100. Als je met elkaar aan het sporten bent kan je zo allemaal naar je eigen muziek luisteren. Met drie verschillende kanalen kan je voor iedereen wel ergens power uit halen. De kanalen zijn daarbij geheel zelf in te stellen, zodat je zelf kan kiezen welke muziek er gedraaid wordt. Bij de ene sport wil je misschien wat rustigs luisteren terwijl je bij de andere sport juist weer meer power nodig hebt. Door simpel van kanalen te wisselen kan je optimaal sporten en hou je de motivatie hoog.

 

Silent sporten instructies

Met een achtergrondmuziekje kan je ook sportinstructies ontvangen van jouw sportinstructeur. Zo krijg je power van jouw muziek, maar volg je tevens allemaal hetzelfde programma. Of je nu te horen krijgt dat je het tempo gaat opvoeren met het wielrennen of dat je van yoga-positie wisselt. Het is allemaal mogelijk met de kwalitatieve audio van onze silent disco koptelefoons. Doordat de silent disco koptelefoons geluid van buitenaf blokkeren kan je helemaal op gaan in het sportprogramma zonder afleidingen om je heen. Op deze wijze behoud je de volledige aandacht bij iedere beweging die je maakt.