Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

 0,00

Subtotaal:  0,00

Verzending en retourneren voor maar € 13
Bij ons betaal je geen borg!
Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzenden of afhalen

Verzenden of afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt of dat je het pakket komt afhalen in Woubrugge (vlakbij Alphen aan den Rijn en Leiden).

Spoed reservering? Neem contact op met 085-0600996

Standaard is het 1 tot 2 dagen verzendtijd, dit hangt dus wel af van je reserveringsdatum. 

Verzenden

Omdat je niet altijd tijd hebt om je gehuurde pakket op te halen kan je het ook laten versturen naar een PostNL pakketpunt. Bij dat pakketpunt haal je het dan op en breng je het ook weer terug. Voor 14 euro wordt het pakket naar jou toe verstuurd en kan je onder onze kosten het pakket ook weer terugsturen. Wij zorgen dat het pakket minimaal 1 dag voor de reserveringsdatum aanwezig is bij het PostNL pakketpunt. Een dag na de reservering voor 17:00 lever je het pakket terug in bij een willekeurig PostNL punt. Alles wat je nodig hebt voor het terug sturen van onze kisten is meegestuurd, denk hierbij aan een retour label, tyraps en andere benodigdheden.

Afhalen

Liever je pakket afhalen? Geen probleem. Afhalen kan alleen op afspraak! Ons adres: A de Graaflaan 5, 2481KL Woubrugge (vlakbij Alphen aan den Rijn en Leiden). De dag na de reserveringsdatum kan je het pakket op hetzelfde adres weer terug brengen.