Heb je hulp nodig?

Bel ons op 085-0600996

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzending en retourneren voor maar €13,-

Bij ons betaal je geen borg!

Gemiddeld krijgen wij een 9,5!

Verzenden, afhalen of bezorgen

Je kunt ervoor kiezen om de pakketten te laten versturen naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de bestelling bij ons te komen afhalen in Woubrugge (tussen Alphen aan den Rijn en Leiden in). Spoed reservering? Neem contact op met 085-0600996.
Standaard is het 1 tot 2 dagen verzendtijd, dit hangt dus wel af van je reserveringsdatum. 

Verzenden met PostNL

Omdat je niet altijd tijd hebt om je gehuurde pakket op te halen, kan je het ook laten versturen naar een PostNL-pakketpunt. Bij dat pakketpunt haal je het dan op en breng je het ook weer terug. Voor 13 euro wordt het pakket naar jou toe verstuurd en kan je onder onze kosten het pakket ook weer terugsturen. Wij zorgen dat het pakket minimaal één dag voor de reserveringsdatum aanwezig is bij het PostNL-pakketpunt. Een dag na de reservering voor 17:00 lever je het pakket terug bij een willekeurig PostNL-punt. Alles wat je nodig hebt voor het terugsturen van onze kisten is meegestuurd, denk hierbij aan een retourlabel, tiewraps en andere benodigdheden.

Afhalen

Liever je pakket afhalen bij ons? Geen probleem. Afhalen kan alleen op afspraak! Het pakket is de dag voor de reserveringsdatum op te halen bij ons. Nadat je klaar bent kan het pakket de dag na de reserveringsdatum weer terug naar hetzelfde adres gebracht worden. Ons adres: A. de Graaflaan 5, 2481KL Woubrugge.
Nog vragen over de bestelling? Bel dan gerust naar 085-0600996 en dan helpen wij je verder.

Afleveren door HuurbijDaniek.nl

Je kan er ook voor kiezen om de pakketten door ons te laten bezorgen bij jouw thuis, op werk of aan een ander adres. Hier zit geen PostNL-punt tussen en bezorgen wij het bij het aangegeven adres.
Tijdens het bestellen kan je de keuze maken voor bezorgen of afhalen en worden hiervoor ook de kosten berekend. Let op: De terugweg gaat wel via het PostNL-punt.